Hazırlık : 20 dak. Pişirme : 25 dak.
200 gr beyaz etli balık filetosu
4 Yumurta
6 yemek kaşığı Krema
2 tatlı kaşığı Limon Suyu
10 sap Maydanoz
TERE SOSU
Tuz, Karabiber

Malzemeler ; 6 kişi için Balık filetolarını yıkayıp kurulayın. Yumurta sarıları ve krema ile karıştırın. Mikserden geçirin. Üstüne limon suyunu, maydanozları, tuz ve biberi katın.

Yumurta aklarını mikserle çırpıp, kar köpüğü haline getirin. Bu köpüğü bir kaşık ile yavaş yavaş karışıma yedirin.

Bir cam tepsi ya da küçük 6 güveci yağlayın, içine bu karışımı koyun. 180-200º fırında 25-30 dakika kadar pişirin.


Balık suflesini Tere sosu ile servis yapabilirsiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 781
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 11:12
sunum için teşekkürler... :89:
DİDEM Tarih: 23.09.2006 01:40
paylaşım için çok teşekkürler arkadaşım
unique Tarih: 21.09.2006 12:06
ellere emeklere saglik...
BoardBeLasi Tarih: 02.07.2006 01:05
Ellerine Saglik
ECE_06 Tarih: 05.03.2006 19:45
hmmmm nefis olmuş ellerine sağlık kardeşim
selene Tarih: 28.02.2006 15:42
ellerine sağlık arkadaşım
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 23:13
Paylaşımın için sağol
liamsi Tarih: 09.01.2006 01:04
Ellerine,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 28.12.2005 01:26
emekleriniz heba olmasın.Ellerinize sağlık.