1 büyük boy Kereviz
2 adet Havuç
2 adet Soğan
1 çay bardağı Zeytinyağ
1 su bardağı Portakal Suyu
2 kesme şeker
Dereotu
Tuz


Malzemeler ; 6 kişi için Tencereye ince doğranmış soğanı ve zeytinyağını koyun. Üzerine halka halka kesilmiş havuçları ve kuşbaşı doğranmış kerevizi ekleyin. Bir bardak portakal suyunu, tuz ve şekeri ilave edin.

Kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.

Soğuduktan sonra ince kıyılmış dereotu ile süsleyerek servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 383
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 23:08
Emeğinize,ellerinize sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:42
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 29.12.2005 01:10
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 19:46
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: