1 Kg AyşeKadın ya da Çalı Fasulye
1 bardak Zeytinyağ
3 adet Kuru Soğan
2 adet Domates
3 adet Kesme Şeker
Tuz

Malzemeler ; 4 kişi için

Bir tencereye çentilmiş soğan, küçük küçük doğranmış domates, ayıklanmış fasulye, tuz, şeker ve Zeytinyağ ve fasulyelerin üstünü örtecek kadar Su konarak ateşe oturtulur. 45 dakika kadar pişirilir.

Soğuk Servis yapılır

Zeytinyağlı yemekler pişirildikleri tencerede soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra servis tabaklarına alınır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 463
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 23:13
Emeğinize,ellerinize sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:42
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 29.12.2005 01:11
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 19:46
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: