6 adet irice Kabak
2 su bardağı Süt
1 yemek kaşığı Tereyağ
2 yemek kaşığı Un
1 kase Beyaz Peynir
1 bağ Dereotu
1 kahve fincanı Kaşar Peynir
Tuz, Kara Biber, Pul Biber

Malzemeler ; 6 kişi için Kabakları iyice yıkayıp kazıyın. Uzunlamasına ortadan ikiye bölün. Az tuzlu suda 5-10 dakika pişirin. Yumuşayınca içlerini karnıyarık gibi açarak boşaltın.

Beyaz peynir, dereotu.ve karabiber karışımı ile doldurun. Diğer tarafta süt, un ve yağı karıştırarak pişirip Bir beşamel sos hazırlayın. Tek tek kabakların üzerine yayın. 180° Clik fırına verin. Biraz kızardıktan sonra üzerine kaşar peyniri rendesi ve pul biberle süsleyerek tekrar fırınlayın.

Sıcakken servis yapın
Kısık ateşte pişirilen yemek daha lezzetli olur

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 477
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 04.07.2006 23:38
Ellerine Saglik
sakin75 Tarih: 03.07.2006 15:35
çok sağol
by_ufuk Tarih: 01.03.2006 22:49
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 26.02.2006 07:43
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 00:36
Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun :3:
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 13:48
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
DeNiZKiZi Tarih: 01.11.2005 03:32
Ellerine saglik kardesim