Renkli Beyaz Eşyalar

Son güncelleme: 25.11.2009 00:11
  • noimage



    Mutfak modası geliştikçe daha da ilginç fikirler ortaya çıkıyor. Şimdi ise karşınızda renkli beyaz eşyalar var.

    Dünya beyaz eşya devi Electrolux tarafından geliştirilen "Tutkulu Renkler" ürün serisi bu yıl ilk kez 7-11 Eylül tarihleri arasında Paris "Ev Eşyaları ve Obje Fuarı"nda görücüye çıktı.

    Seçilmiş 4 farklı özel üründen oluşan, üst tablaları desenli ve 4 farklı koyu renkte tasarlanmış "Tutkulu Renkler" serisi, görülmeye değer tasarımlı çamaşır makineleri, kurutma makineleri, buzdolapları ve bulaşık makinelerinden oluşuyor. "Tutkulu Renkler" serisindeki ürünler canlı renkli olmalarının yanı sıra beyaz eşya kategorisinde çevreye en duyarlı ürünler olma özelliği de taşıyor

    Electrolux'un yeni tasarımlarıyla ilgili konuşan NellyRodi yaşam stil direktörü Vincent Gregoire, "Tutkulu Renkler serisi, günümüz iç dizayn eğilimlerine göre doğru düşünülmüş bir proje. Çünkü artık müşteriler evlerinde kullandıkları eşyalarda çevreye duyarlı ve çığır açan tasarımların yanı sıra doğal çevrenin canlı ve ışıl ışıl renklerini de görmek istiyorlar." dedi.

    Renk ve desen konusunda müşterilerinin bireysel tercihlerini göz önünde bulundurduklarını belirten Electrolux Avrupa İletişim'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Ulrich Gartner, "Tutkulu Renkler" serisi ile beyaz eşya tasarımı konusunda sınırları zorlayarak bu ürünleri sıkıcı ve soluk renklerden arındırdıklarını sözlerine ekledi.

    Electrolux'ün ödüllü tasarımcısı Gina Gonzalez tarafından tasarlanan "Tutkulu Renkler" serisi Avrupa genelinde altın, turuncu, leylak ve yeşil olmak üzere 4 farklı renkte ve eşit desenli üst tablalı olarak satışa sunulacak. "Tutkulu Renkler" serisi Türkiye'de ise 2008 yılı başında satışta olacak

    (yani artık satışa sunuldu bile.)
#23.11.2009 12:59 0 0 0
  • ben beyaz eşyaları beyaz tercih ederim
#25.11.2009 00:11 0 0 0