Erkeklere Göre İdeal Sevgili Nasıl Olmalı?

Son güncelleme: 25.11.2009 17:04
  • ideal sevgili olmak - iyi bir sevgilinin özellikleri - erkeklerin kadınlardan bekledikleri


    Ona yük olmayın

    Erkekler, kadınlara karşı centilmen davranmayı sever, en azından bunu yapabilmek için çaba sarf eder. Örneğin, kalabalıkta yürürken yolunuzu açar, sinema salonunda yerinizi arar. Ancak bu davranışları nedeniyle ona teşekkür etmek yerine, onları doğal hakkınız olarak görmeye başlarsanız, ilişkiniz için tehlike çanları çalmaya başlar.


    Erkek arkadaşınızla yemeğe çıktığınızda hesabı sürekli ona ödetmeyin. Hesabı size ödetmek istemese bile arada sırada ısrarcı olun.

    Gizli mesajlar aramayın

    Kadınlar, çoğu kez erkeklerin davranışlarında ve sözlerinde gizli mesajlar, çift anlamlar arar. Bu da erkekleri bunaltmaya yeter.

    Düşünsenize, erkek arkadaşınız sizin her cümlenizden sonra "Aslında ne demek istiyorsun?" diye sorsa, siz sinirlenmez misiniz? Erkekler, oldukları gibi algılanmak isterler. Böyle bir kadın bulduklarında da ona kolayca bağlanırlar, başka hatalarını görmezler.

    Size iltifat ettiğinde, bunun altında başka nedenler aramayın. Kibarca teşekkür edin. Aksi halde, erkek arkadaşınız sizinle konuşurken kelimelerini özenle seçmeye çalışacak, bir süre sonra da bu işten yorulacaktır.

    Görünüşünüze önem verin

    Erkekler sizden top model gibi olmanızı beklemez ama dış görünüşünüze dikkat etmelisiniz. Özellikle, ilişkinin ilk dönemleri geçtikten sonra da bakımlı olmaya devam edin. Böylece erkeğe, ilişkinizin heyecanını uzun süre canlı tutacağınızın sinyalini göndermiş olursunuz.

    Özrünü kabul edin

    Erkek arkadaşınız size karşı bir hata yaptı ve çok pişman olup özür diledi. Ancak siz, özrünü kabul etmeyip bozuk plak gibi onu sürekli suçluyorsunuz. Bu durumda sevgilinizin size daha fazla tahammül edemeyeceğini de bilmelisiniz. Unutmayın ki erkeklerin rüyalarını, anlaşmazlıkların üstesinden kolayca gelmeyi becerebilen kadınlar süsler.

    Tartışsanız da, erkek arkadaşınız sizin konuyu çok fazla uzatmayacağınızı çok iyi bilmeli. Bir tartışmayı anlamsızca uzatmadan önce şunu düşünün; sizin için önemli olan, kavgada galip gelmek mi, yoksa ilişkiyi uzun süre sürdürüp mutlu olmak mı?

    Desteğinizi eksik etmeyin

    Erkek arkadaşınız, patronundan azar mı işitti? Sevgilinize, "Haklısın hayatım ama daha sakin olmalısın. Senin değerini anlayacaklardır" diyebilirsiniz. Ya da en yakın arkadaşı onu belirli bir davranışı nedeniyle eleştirince, davranışını çok yerinde bulduğunuzu ve bunda kızılacak bir şey olmadığını söyleyerek ona destek olabilirsiniz.

    Erkekler, fazlasıyla gururlu oldukları için asla destek istediklerini size söylemez. Ancak, bu desteğin otomatik olarak gelmesini bekler. Puan kazanmak için bu ayrıntılara dikkat etmek zorundasınız


    alıntı
#25.11.2009 17:04 0 0 0