:3:Şekeri-kalbi olan bu ekmeği yesin!
Asya ve Avrupada yüzyıllardır bilinen özel çavdar ekmeği Borodinsky, artık Türkiyede de üretiliyor. Ekmeği, şeker hastası olması nedeniyle başlangıçta kendisi için üreten Ali Atayata, Türkiyede böyle ekmekler pek yoktu. Fırıncılar yapmayınca iş, bizim üzerimize kaldı dedi. Ekmeği, Avrupada ve Asyada artık çeşitli kimyasalarla üretiyorlar. Ama, biz, hiçbir kimyasal koymadan, saf ürünlerden üretiyoruz diye konuşan Atayata, Borodinskyi şeker hastalarının yanı sıra kalp ve damar hastalıkları ile kolesterol problemleri yaşayanlara tavsiye ediyor. Atayata, Borodinsky yedikten altı gün sonra hızlı bağırsak hareketliliği başlar. Bağırsak ne kadar hareketli ise kilo alma o kadar engellenir. Ekmeğin kalorisi de düşük. Bayan müşterilerimiz bir ayda dört kilo veriyor diye konuştu.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 553
favori
like
share
MyNiceWorld Tarih: 28.12.2005 04:27
EMEKLERİNE SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER HERKESE
SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM
:cubuk:
masarac Tarih: 24.12.2005 12:18
Bilgi için teşekkür ederim
corleoni Tarih: 17.11.2005 18:19
paylaşım için sağol
merkon Tarih: 14.11.2005 17:16
paylaşımın için saol
akilles Tarih: 12.11.2005 12:23
Bu ekmeği benim babaannem yıllar önceden biliyordu
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 22:19
paylaşımın için teşekkürler
casper Tarih: 10.11.2005 21:41
babaya bol şifalar dilerim.inşallah işinize yarar...
DeNiZKiZi Tarih: 10.11.2005 21:27
Benim babamdada var seker ve kalp hastaligi oda cavdar ekmegi yiyor hep tesekkurler bilgiler icin kardesim