Pirinçli karpuz çorbası

Malzemeler:
1 su bardağı Amerikan Pirinci
1 adet 3 kg'lık karpuz
2 su bardağı kaymaksız yoğurt
1/2 demet dereotu

Yapılışı:
Bir tencerede pirinci 10 dakika haşlayıp suyunu süzün. Karpuzun etli kısımlarının suyunu sıkın. 2 su bardağı karpuz suyu, 1 bardak haşlanmış pirinç ve 2 bardak yoğurdu iyice çırpın. Kaselere boşaltıp buzdolabında 20 dakika soğumaya bırakın. Üzerini kıyılmış dereotu ile süsleyerek soğuk servis yapabilirsiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 621
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 23:20
karpuzmu :20: ilginc... ellerine saglik
demet Tarih: 08.06.2006 14:58
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 02:11
ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 07:13
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:44
Ellerine saglık teşekkürler
PALADAYI Tarih: 07.12.2005 12:53
ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık
Ates Bocegi Tarih: 27.11.2005 15:08
Ellerine saglik
DeNiZKiZi Tarih: 22.11.2005 12:00
:20:ilginc bir corba ama tarife gore corbadan cok sanki tatli tarzina benziyor muhallebi gibi
SU-PERISI Tarih: 21.11.2005 17:56
ilk defa duyuydrum denemek lazım saol