Malzemesi :
50 gr. yağ
400 gr. konkase domates
4 diş sarımsak
2 adet çarliston biber (ince dilimlenmiş)
100 ml. dömi glass
500 m. domates suyu
maydanoz (ince kıyılmış)
taze çekilmiş karabiber
tuz

Hazırlanışı :
Yağı tencerede eritin. Konkase domatesleri ilave edip karıştırın. Sarmısağı ve çarliston biberleri ekleyerek pişirin. Dömi glas ve domates sosunu ekleyin. Tuz ve karabiberini koyun. Bir taşım kaynatıp altını kısın. Kısık ateşte koyu kıvamlı bir sos elde edinceye kadar pişirip ateşten alın ve üzerine maydonoz serpiştirin.

Bu sos spagetti, ravyoli, erişte, kaneloni ve benzeri hamurişleri ile servis edilebilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1200
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 09:17
paylaşım için çok thanks....
umut_alin Tarih: 03.09.2007 12:23
Güzel
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:48
paylasim icin tessekürler
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 23:15
Paylaşımın için sağol
DİDEM Tarih: 13.02.2006 17:36
teşekkürler eline sağlık
serhatbey_066 Tarih: 24.01.2006 23:29
afiyet olsun arkadaslar
refik Tarih: 11.01.2006 23:42
teşekkürler eline sağlık
liamsi Tarih: 09.01.2006 01:43
Ellerine,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 25.12.2005 16:19
paylaşım için sağolun