ERZURUM ÇORBASI


Malzemeler ; 6 kişi için
Kıymayı tuz karabiber ve rendelenmiş soğanla yoğurun.Misket büyüklüğünde köfteler yapın.

İki kaşık salça ve bir lt. suyu kaynatıp köfteleri içine atın.

Köftelerin pişmesine yakın şehriyeleri ekleyin.Diğer tarafta hazıırladığınız sarmısaklı yoğurdu karıştıra karıştıra tencereye ekleyip ateşten alın.

300 gr Kıyma

1 çay bardağı Yıldız Şehriye

1 adet Kuru Soğan,

1 Kase Yoğurt

1 yemek kaşığı Salça

2 diş Sarımsak

1 yemek kaşığı Tereyağ

Nane, Kara Biber, Pul Biber, Tuz

Servis yaparken tereyağında kızdırılmış pul biber ve nane karışımını üzerine gezdirin.



Afiyet olsun......

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1154
favori
like
share
demet Tarih: 22.05.2006 16:59
:5:
menekşe çiçeği Tarih: 10.05.2006 13:44
Teşekkürlerde şifreye ne gerek var :20:
ESLEM Tarih: 15.04.2006 23:15
sagol
casper Tarih: 08.04.2006 19:21
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 29.03.2006 15:49
ellerine saglik
perihan Tarih: 29.03.2006 12:03
tskler bakalim begenirsem bende yaparim
cirkinn Tarih: 18.03.2006 15:25
Bi bakalim Insallah Güzel Biseydir Gizli Msj Yazdigina Göre!!!
by_ufuk Tarih: 04.03.2006 23:42
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 24.02.2006 21:59
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.