MALZEMELER
1 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı soğuk su
3 yemek kaşığı nişasta
2 çay kaşığı hardal
1/2 su bardağı bira
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
kırmızıbiber

HAZIRLANIŞI
Sütü tereyağı ile beraber ısıtın. Üç çorba kaşığı su ve nişastayı karıştırıp, baharatı ilave edin.
Benmari usulü pişirin, iyice koyulaşana kadar karıştırıp, soğumaya bırakın. Azar azar birayı ilave ederek, tekrar karıştırın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3143
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 08:46
paylaşım için çok thanks....
elma kurdu Tarih: 02.01.2008 16:56
emeğine sağlık
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:59
paylasim icin tessekürler
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 00:59
Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol
serhatbey_066 Tarih: 24.01.2006 23:27
elinize ve emeğinize sağlık
refik Tarih: 13.01.2006 13:39
tarifleriniz için çok teşekkürler ellerinize sağlık
liamsi Tarih: 09.01.2006 01:42
Ellerine,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 25.12.2005 16:20
Çok güzel gerçekten.ellerinize sağlık
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 00:08
TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN