doğu tarafında buna ekşi denilmede ekşileme ekmeği denilir

yapılışıda çoklay
göz kararı hamur ve su olmazsa olmazlardan ve ayrıca maya en önemli maddeler bunler evde olduktan sonra aç kalmayacaksınız

ula suyu kararıştırılır kulak memesi yumuşaklığına getirilir ve maya katılır sonra en fazla yarın saat (30 DK) beklendikten sonra teflon tavada pişirilecek büyüklükte el yardımıyla bastırılarak açılır ve pişirilir sonra pişen ekmeği tere yağı (TERE YAĞI YOKSA PAKET YAĞ SURULUR VE ÜSTÜNE TUZSERPİLİR) ve yanında beyaz peynirle afiyetle yanilir :85:

tes edildi onaylandı T.S.E. garanti kapsamı içerisindedir

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 834
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.03.2006 12:30
ellerine sağlık çok teşekkürler
by_ufuk Tarih: 01.03.2006 01:38
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 21.02.2006 00:27
Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
masarac Tarih: 28.12.2005 00:34
[COLOR=tomato]Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 15:09
Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun
PALADAYI Tarih: 07.12.2005 13:49
ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık
casper Tarih: 26.11.2005 02:46
:70: :70:
SU-PERISI Tarih: 20.11.2005 16:59
sıcacık ne güzel olur , eline sağlık
dostbildiklerim Tarih: 20.11.2005 02:51
Ellerine Saglik kardesim