TheMetin2

Son güncelleme: 02.02.2010 16:32
  • Metin2 Metin 2 Metin2 indir Metin2 download themetin2 the metin2 metin2 the download kayıt ol indir inndir


    Açılış Tarihi 06 Aralık 2009 (Kapanmaması Dileğimiz ile.)

    Ana Sayfa

    Burdan

    İndir


    TheMetin2 Oyunu Indir




    TheMetin2 Patch Version 0.0.0.4 [ YENI ]
    Tıkla


    TheMetin2 Patch Version 0.0.0.4 [ YENI ]
    Alternatif Link
    Tıkla


    Dikkat: Indirdiginiz Patch Içindeki Dosyalari Metin2_Turkey Içine Kopyalayıp Metin2.exe Ile Oyuna Girin

    Kayıt

    Burdan


    Oyun Kuralları..


    Oyun Kuralları

    1-İsimlendirme

    a.Küfür/hakaret, ırkçı söylem/sembol, siyasi-ideolojik-Dini söylem/sembol, kötü alışkanlıklara özendirici ifadeler ve/veya şahıslara ve kurumlara özel ve korunan Oyuncu(Karakter), Lonca ve Dükkan isimleri kullanmak kesinlikle yasaktır.
    b.Amaçsız ve anlamsız karakter dizileri içeren Dükkan isimleri kullanmak yasaktır.
    c.Metin2 takımı üyelerinin isimlerini kullanan oyuncular uyarmaksızın oyundan uzaklaştırılacak ve karakterleri silinecektir.
    d.Türkçe olmayan Dükkan isimleri yasaktır.

    2-Davranış

    -Lütfen, Oyun içerisinde diÐer oyunculara karşı ılımlı olun ve kesinlikle hakaret etmeyin. Tehdit etmek ve baskı yapmak kesinlikle yasaktır. EÐer bir oyuncunun kurallara uygun hareket etmediÐine inanıyorsanız bunu GM lere iletmekten çekinmeyin. Sizden iddianızı kanıtlamak için bir Ekran Görüntüsü (Screen-Shot) talep edilecektir; böylece neler olup bittiÐine dair bir fikir sahibi olmamız kolaylaşacaktır. Metin2 takımı şikayete konu olan durumlarda bahsi geçen olayın bir hakaret olup olmadıÐına karar verme hakkını saklı tutar.

    a.Yeni Başlayanları Rahatsız Etme
    Lütfen, yeni başlayan oyuncuları küçümseyici davranışlarda bulunmayın ve onları kandırmaya çalışmayın. Her iyi oyuncunun bu süreci yaşadıÐını unutmayın ve yeni oyunculara yardım edin!

    b.Yasaklanan Eşya Satışları/Ticareti
    AşaÐıda belirtilen eşyalar satılamaz:
    - At Resmi

    - Zırhlı At Kitabı

    - Asker At Kitabı

    3- Oyun İçinde Sohbet

    a.Metin2 Türkiye sunucularının resmi dili Türkçedir. Oyun Serverları, Forum, resmi IRC kanalları bu kurala dahildir ancak bu kural yalnızca bu alanlarla sınırlı deÐildir.

    Bu kurala ek bir hatırlatma olarak: oyun içi kişisel mesajlar, oyun içi lonca sayfaları, oyun içi lonca uygulamaları ve oyun içi genel mesajlar bu kurala dahildir.

    b.Sohbette kaba/argo dil kullanımı ve küfür yasaktır.

    c.Spam (Sürekli olarak aynı mesajın tekrarlanması)
    Lütfen spam yapmayın. Kısa mesafede aynı mesajı sürekli olarak Sohbet ekranlarında tekrarlamak yasaktır. Metin2 ile ilgisi olmayan linklerin yada ipuçlarının gönderilmesi de aynı şekilde yasaktır. Ek olarak diÐer oyunculardan hile istemekte yasaktır. Metin2 Türkiye forumlarına yada web sitesine ait olmayan web adreslerini göndermekte bu kapsamda yasaklanmıştır.

    d.Gerçek hayata yönelik tehdit
    Herhangi bir oyuncuyu, takım üyesini, GameForge sorumlusunu, yada herhangi bir şekilde oyun servisleri ile ilgili birini bulup ona zarar vereceÐinize dair imalar ve söylemler kesinlikle yasaktır.

    4- Bug (Oyun Açığı) Kullanımı

    Eğer bir açık bulup bunu kendinize avantaj sağlamak için kullanırsanız oyun hesabınız cezalandırılır. Bulunan tüm oyun ve programlama açıkları derhal bir GM ye yada destek görevlisine iletilmelidir.

    5- Hile Yapmak

    Metin2 yazılımını herhangi bir şekilde kendinize fayda saÐlamak amacıyla kullanmak kesinlikle yasaktır. GameForge 4D tarafından hazırlanmayan herhangi bir yazılımı METIN2 için kullanmak yada siz dışarıdayken otomatik olarak oyunu oynayan yazılımlar/botlar kullanmak kesinlikle yasaktır ve bu hesapların tümüyle silinmesiyle sonuçlanacaktır.

    6- Hesap Bilgisi

    a.Her oyuncu hesap bilgilerini gizli tutmakla yükümlüdür. Bu bilgiyi diÐer oyunculara vermeniz yasaktır. Bilgilerini paylaşan oyuncular doğacak zararlardan sonucunda herhangi bir destek/hak talep edemezler. Metin2 takımı hiçbir zaman hiçbir surette sizden hesap bilginizi yada şifrenizi istemez.

    b.Hesap deÐişimlerinden ve devirlerinden sonra e-posta adresini deÐiştirmeyen oyuncuların şikayetleri dikkate alınmayacaktır. Yalnızca oyunda kayıtlı kalıcı e-posta adresinin sahibinden gelen talepler yanıtlanacaktır. Metin2 takımı kaybedilen eşya, karakter yada hesapları geri iade etmeyecektir.

    c.Hesap Çalımı: Hesap çalan/hackleyen kişilerin varolan tüm hesapları kapatılacaktır.

    7- GM DesteÐi

    GM lerin diÐer oyunculara eşya yada para vermesi kesinlikle yasaktır. Size oyun içindeki görevlerde, karakter seviyenizde, yada canavarlarla olan mücadelenizde yardım etmeyeceklerdir; lütfen bunları talep etmeyin! GM ler ile ticaret yapmamalısınız yada onları loncaya yada gruba davet etmemelisiniz. Bu kuralda özel durumlarda istisnalar olabilir.

    8- GM Takımı

    GM takımının verdiÐi yönerge yada kararlara saygı duymak zorundasınız.
    Bir GM nin kararını başka bir GM ile tartışmayın bu oyundan ihracınıza yol açacaktır. Bir GM nin kararından hoşnut deÐilseniz SGM(Süper Game Master) yada GA (Game Admin) ile temasa geçmelisiniz. Kurallara karşı gelmek sunucudan atılmakla sonuçlanır, bunun süreklilik göstermesi sunuculardan kalıcı olarak uzaklaştırılmanıza yol açar.
    Oyun kurallarına uyulup uyulmadığı yoneticiler tarafından her durum ile ilgili özel ve on duruma uygun şekilde belirlenen ve belirlenebilecek yöntemlerle denetlenir.
#11.12.2009 08:01 0 0 0
Han Han foto
  • Server'in kurucusu şuan için bu serveri kapatmış. O nedenle konu kilit!

    Eğer server yeniden açılırsa, bu başlıktaki linkler güncellenecek ve başlık yeniden açılacaktır
#02.02.2010 16:32 0 0 0
  • TheMetin2 Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.
  • Plastik Gıda Ambalajı 02.02.2010 16:32