KESTANELİ PİLAV





Malzemeler ; 6 kişi için
Kestaneyi dağılmayacak şekilde haşlayın. Dış ve iç kabuklarını soyun
Fındık büyülüğünde bölün.

İki bardak pirinç, dört bardak tavuk ya da etsuyu ve iki kaşık tereyağ ile
pilav pişirin. Piştikten sonra,kestaneleri ekleyip,birlikte demlendirin.
Bir iki defa karıştırıp, servis yapın.

2 su bardağı Pirinç

250 gr Kestane

4 su bardağı Tavuk yada Et Suyu

2 yemek kaşığı Tereyağ

Tuz

BU yemek Yılbaşı Sofrası için tavsiye olunur.

Afiyet olsun......

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 426
favori
like
share
liamsi Tarih: 20.03.2006 23:21
Paylaşımınız için teşekkürler,ellerinize,yüreğinize sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:35
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 29.12.2005 00:32
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 17:23
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 23.11.2005 00:03
tarifiniz için teşekkürler