Asma Yapraginda Sardalya


Malzemeler

30 adet (1 kg.) Sardalya
2 tatlı kaşığı (12 gr.) Tuz
30 adet (65 gr.)Asma yaprağı
1/4 su bardağı(50 gr.)Zeytinyağı
1 tatlı kaşığı (2 gr.)Kara Biber
8-10 adet (5 gr.) Defne Yaprağı


Yapilisi:

Balıkları temizleyip yıkayin.Tuzla, süzgeçte 15 dakika bekletin.
Asma yapraklarını yıkayip, kurulayip ve yanyana dizin.
Balıklara zeytinyağı sürün, kara biberi serpip,defne yapraklarından koyun. Balığın her birini yaprağa sarin, kapağı olan bir tepsiye dizin.
Önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında 30 dakika pişirin.

*İstanbul yöresinde yapılır. Limon ve salata ile servis edilir. Arkasından tatlı verilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 503
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 15:49
teşekkür
liamsi Tarih: 20.03.2006 23:32
Paylaşımınız için teşekkürler,ellerinize,yüreğinize sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:28
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 29.12.2005 00:59
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 16:50
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 07.12.2005 20:08
eline emeğine sağlık