ETLİ KURU FASULYE





Malzemeler ; 4 kişi için
Fasulyeler bir gün önceden ıslatılır.

Düdüklü tencereye 6 kaşık yağ, 250 gr kuşbaşı et, küçük küçük doğranmış 3 adet soğan konarak 10 dakika kadar kavrulur. Sonra küçük küçük doğranmış domatesler ve biberler eklenir. Biraz daha çevirdikten sonra, bir gece önceden ıslatıp, süzdüğünüz fasulyeleri, tuz ve su koyarak düdüklü tencerenin kapağını kapatınız. 50 dakika kadar pişiriniz.

400 gr Fasulye (2 su bardağı)

250 gr Kuşbaşı Et

6 yemek kaşığı Yağ

3 adet Kuru Soğan

3 adet Domates

2 Sivri Kırmızı Biber (ya da toz)

3 bardak Su ya da Et Suyu

Tuz

Fasulyeler düdüklü tencerede pişirilince gaz yapmaz. Onun için önceden haşlayıp suyunu dökmeye gerek yoktur.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2580
favori
like
share
liamsi Tarih: 20.03.2006 23:59
Paylaşımınız için teşekkürler,ellerinize,yüreğinize sağlık. :1
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:34
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 29.12.2005 01:35
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 18:21
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 23.11.2005 01:07
sağol eline sağlık