Gereçler:
3 adet kuzu işkembesi
2 su bardağı pirinç
1 kuru soğan 250 gr kuzu ciğeri
karabiber
kızartmak için yağ
Yapılışı:
soğan kavrulur ciğerler küp küp doğranır ilave edilir yıkanmış pirinçler de ilave edilip dolma içi hafif kavrulur, işkembeler kare şeklinde avuçiçi kadar kesilir içine malzemeden konulup iğne iplikle kapatılarak dikilir düdüklü tencerede yarım saat pişirilip süzgüye alınır çiçek yağında nar gibi kızartılarak servis yapılır

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 735
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 12:42
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 22.05.2006 15:03
Ellerine Saglik
BoardBeLasi Tarih: 17.05.2006 00:43
Ellerine Saglik
refik Tarih: 22.03.2006 16:37
işkembeyi hiç sevmem o yüzden bunuda seveceğimi tahmin etmiyorum
DİDEM Tarih: 07.03.2006 14:00
ellerine sağlık, teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 04.03.2006 23:20
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 26.02.2006 06:48
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 01:16
Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 13:03
Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun :cubuk: