Mancınık Yapımı - Mancınık nasıl Yapılır

Son güncelleme: 29.11.2012 20:17
  • Mancınık Nasıl Yapılır Resimli Anlatım - Mancınık Yapımı Resimli Anlatım

    Tüm Kaynaklarda İngilizce Yazıyodu Ben Türkçeye Çevirip Yazıyorum Hatalarım Varsa Kusura Bakmayın.

    noimage

    Bir Trebuchet olun (çoğunlukla) lego dışına çıkarak otuz metre üzerinde meşe palamudu veya minyatür Marshmallows gibi küçük nesneleri başlatma kapasitesine sahip. It PVC Marshmallow atıcı bir geeky ABS kuzeni, ve kendinize bir oluşturabilirsiniz.

    noimage
    Trebuchet birkaç bölümden oluşmaktadır: tekerlekleri, bir karşı ağırlık ile hareketli kol ve her iki ucunda kablolarla esnek bir askı ile sağlam bir temel. Açıkçası, onu - ve henüz ihtiyacı daha tekerlekleri var, onlar uygun bir şekilde görünüyordu.

    noimagenoimage

    Trebuchet ile taban son derece güçlü olmaya aks destek ve başlatmak içinde üretilen yüksek kuvvetleri dayanmak ihtiyacı var. Tasarım bir çift ağır bir-kare takviyeli oluşuyor ve oldukça iyi bir performans sergiliyor. Sen resimleri içine daha iyi bakmak için yakınlaştırma yapabilirsiniz. En zayıf yönü de var olduğunu (şu) iyi dışı karşı canlandırıcı-karşı bir düzlemde hareket. Süre kesinlikle struts eklemek mümkündür o güçlü, aslında Trebuchet işletim şekilde kısalır yapmak.


    noimagenoimage
    Aks kaydırarak, kol ve trebuchet ile karşı Doğum ya kol veya temel çalışma kaldırılabilir. Olmayan bir çift-Lego maddelerde kullanılan: üç kiloluk (!) Kurşun balıkçılık ağırlığı ve bakır tel bir döngü kol bunu takmak için.


    noimage

    Sling buttonholes ile denim notlar dan dikili idi hatları üzerine kravat ekledi. Iken bu tartışmalı sizin askılar yapmak için en iyi yolu ise, sadece makas ve bant kullanımı ne var ne yatıyor - deri, plastik, bir t-shirt veya TYVEK zarf alabilirsiniz.



    noimagenoimage


    The "hook" on this version of the trebuchet is just a straight, beige lego strut. Using a slightly curved piece gives a different launch angle, but this straight piece works surprisingly well. The ring came off of my key chain, and the cord is the thin type used for adjusting window blinds. To load the sling, just place your ammo in the center and fold the ends together.


    noimagenoimage


    Bir kez atmak yüklendiğinde, Trebuchet ve vücut aşağıya çekilmiş olabilir. Bu da aşağı olan en yüksek konumuna ve etkili Trebuchet silah ağırlığı yükseltir kolu çeker. Siz serbest bırakmaya hazır el atmak tutun.


    noimagenoimage


    Olarak gitmesine izin Trebuchet Çekim kadar kolaydır. Ağırlığı olan kamçı düşmeye başlar etrafında atmak ve hatmi başlattı. Soldaki fotoğrafta, askı adil ve serbest bırakıldı (eğer) size hareket kolunun sonunda bulanık görebilirsiniz zum. Sağdaki fotoğraf eyleme Trebuchet hemen önce hatmi serbest olduğunu gösterir. Eğer yakından bakarsanız, bu halka * sadece * kancayı kapalı terlik sahip olduğunu görebilirsiniz.


    noimage


    Birkaç saniye sonra, hatmi tam uçuş bulunmaktadır.


    noimage

    Bu kurulum ile otuz metre üzerinde küçük nesneleri çekmek için küçük bir uygulama ile. Burada kaldırımda Marshmallows bir iz parçası görebilirsiniz. Elbette, daha büyük ve daha küçük trebuchets yapabilir, ama bu sadece iyi bir yer olabilir başlamak için. Bizim küçük Lego Trebuchet (Leguchet?) Ile gayri resmi (Maker de aslında) ilk dürüst, geçen yıl gizli yaptı. Çünkü bu oldukça iyi bir hedef sağlanan tüm şaşırtıcı lego kreasyonları ile aynı odada vardı ben o ileri sürdü - ve = zihin değildi). Son olarak, dikkatli bir kelime: ile üç kiloluk balık ağırlık, kol gerçekten hareket eder. , Ve bir göz eğer dikkatli değilseniz çıkışı, bu yüzden ne yaptığını izlemek poke olabilir trebuchet üzerinde kimse standı don't let kez kolu aşağı çekilir.
#18.12.2009 19:37 0 0 0
  • Teşekkürler
#24.12.2009 16:13 0 0 0
hmn hmn foto
  • İĞRENÇÇÇÇÇ
#05.01.2010 19:44 0 0 0
  • Emeğe Saygı!! Teşekkürler Kardeşim. Eline Emeğine Sağlık
#05.01.2010 20:58 0 0 0
  • hiç beğenmedim
#21.11.2010 17:34 0 0 0
  • hiç beğenmedim
#24.11.2010 20:13 0 0 0
  • HİÇ BEĞEN MEDİM GERİZEKALICA
#14.12.2010 14:44 0 0 0
  • Teşekkürler Emeğe saygı
#26.12.2010 16:23 0 0 0
  • çok teşekkürler ama benim performans ödevim var daha kısa ve pratik bişey yok mu ? kaç gündür arıyorum .s
#29.11.2012 20:17 0 0 0