MALZEMELER

250 gr yoğurt
1/4 çay bardağı sirke
1/4 çay bardağı limon suyu
1/4 çay bardağı zeytinyağı
4 diş sarmısak (dövülmüş)
Tuz
Karabiber
2 çay kaşığı hardal


HAZIRLANIŞI

Tüm malzemeyi çukur kaba koyunuz. 2-4 dakika çırparak karıştırınız. Salataların üzerine, balık ızgara üzerine dökerek yiyiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 707
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 09:05
paylaşım için çok thanks....
elma kurdu Tarih: 02.01.2008 16:57
saolasın
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:59
paylasim icin tessekürler
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 01:00
Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol
serhatbey_066 Tarih: 24.01.2006 23:25
elinize ve yüreğine sağlık
refik Tarih: 13.01.2006 13:42
tarifleriniz için çok teşekkürler ellerinize sağlık
liamsi Tarih: 09.01.2006 01:39
Ellerine,yüreğine sağlık.
casper Tarih: 28.12.2005 18:17
ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 26.12.2005 12:52
teşekkürler ellerine saglık.