MALZEMELER

6 kişilik

7 adet orta boy elma (golden)
1 su bardağı toz şeker
½ su bardağı beyaz şarap
1 çorba kaşığı tereyağ


HAZIRLANIŞI

Elmaları dörde bölün, soyun ve çekirdeklerini çıkarın. Bir tencereye elmaları, şarabı koyun orta ateşte 5 dakiak kaynatıp şekeri ekleyin. 1-2 defa karıştırıp kapağını yine kapayın. Elmalar pişene kadar 15-20 dakika pişirin. Elmanın içinde az miktarda su kalmalıdır. Sonra bir süzgeçten yada püre makinasından geçirin. Tereyağını hafif kızartın ve içine ekleyin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 808
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:52
sunum için teşekkürler...
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:26
paylasim icin tessekürler
BoardBeLasi Tarih: 25.10.2006 16:30
Ellerine Saglik Su Perisi
unique Tarih: 22.10.2006 20:46
eline emeine saglik
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 23:32
Paylaşımın için sağol
DİDEM Tarih: 10.02.2006 01:26
Tarifleriniz için çok teşekkürler ellerinize sağlık
refik Tarih: 11.01.2006 20:39
paylaşımlarınız için teşekkürler
liamsi Tarih: 09.01.2006 01:31
Ellerine,yüreğine sağlık.
casper Tarih: 29.12.2005 22:14
teşekkürler ellerine sağlık