MALZEMELER

1 kg kırmızı Urfa biberi
1 çay kaşığı tarçın
½ çay bardağı zeytinyağı
½ çay kaşığı karabiber


HAZIRLANIŞI

Biberleri yıkayıp tohumlarını ayırın. Et makinesinde çekin ve bir kaba koyun. Tuz ekleyerek suyunu hafifçe çekmesi için güneşte bekletin. Daha sonra karabiber, tarçın ve zeytinyağı ilave ederek harmanlayın. Yemeklerde kullanabilir yada ekmek üzerine sürebilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 746
favori
like
share
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:14
paylasim icin tessekürler
unique Tarih: 20.09.2006 16:19
elllere emeklere saglik..
sakin75 Tarih: 03.07.2006 11:04
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 22:57
Ellerine Saglik
DİDEM Tarih: 01.03.2006 13:21
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 03:04
Paylaşımın için sağol
liamsi Tarih: 09.01.2006 01:24
Ellerine,yüreğine sağlık.
refik Tarih: 04.01.2006 22:46
paylaşımların için teşekkürler
casper Tarih: 29.12.2005 22:16
teşekkürler ellerine sağlık