MALZEMELER

8-10 kişilik

½ su bardağı soğuk et suyu
2 su bardağı kaynar et suyu
1 kahve fincanı un
1 kahve fincanı ince kıyılmış kapari
1 çorba kaşığı tereyağ
az tuz


HAZIRLANIŞI

Küçük bir tencerede tuzu, unu ve soğuk et suyunu iyice karıştırıp 5 dakika bekletin. Sonra bir çırpma teli ile karıştırarak kaynar et suyunu yedirin. Orta ateşte 5-6 dakika kaynatıp ateşten alın. Bir süzgeçten süzdürün, tereyağ ile kapariyi karıştırın. Servise hazırdır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 746
favori
like
share
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:02
paylasim icin tessekürler
DİDEM Tarih: 01.03.2006 13:16
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 23:04
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 09.01.2006 01:31
Ellerine,yüreğine sağlık.
dream_catcher Tarih: 04.01.2006 13:45
teşekkurler
refik Tarih: 01.01.2006 17:54
tarifleriniz için teşekkürler
casper Tarih: 29.12.2005 22:18
teşekkürler ellerine sağlık
masarac Tarih: 25.12.2005 16:15
emeklerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 00:18
AFİYET OLSUN TEŞEKKÜRLER