sos tarifi - keskin sos nasıl yapılır[COLOR=coral]MALZEMELER :

1 bas büyük soğan (kırmızı olursa daha iyi olur)
6 adet acı biber turşusu (başka turşularda olabilir o zaman içine acı kırmızı biber eklemek gerekir)
1 su bardağı yoğurt
bir çay fincanı zeytinyağ
tuz karabiber maydanoz


HAZIRLANIŞI

Soğanı ve turşuları mutfak robotunda kıyın. Kıyılmış olan malzemenin içine yoğurt zeytinyağı, tuz ve biberi ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra maydanozu da ekleyerek bir defa daha karıştırın. Her tür yemekle ve tek basına meze olarak tüketilebilir ya da sandviç ekmeklerinin üzerine sürülerek ikram edilebilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 783
favori
like
share
BiR-DOST Tarih: 11.12.2011 03:01
Eline sağlık
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:14
paylasim icin tessekürler
unique Tarih: 20.09.2006 15:05
ellere saglik...
sakin75 Tarih: 03.07.2006 10:00
eline sağlık
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 22:00
Ellerine Saglik
DİDEM Tarih: 01.03.2006 12:32
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 01:58
Paylaşımın için sağol
liamsi Tarih: 09.01.2006 00:34
Ellerine,yüreğine sağlık.
refik Tarih: 01.01.2006 16:53
teşekkürler eline sağlık