MALZEMELER

20 dilim tereyağı için
250 gr tereyağı
2 çay kaşığı tuz
bir tutam karabiber
¼ limon suyu
2 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz



HAZIRLANIŞI

Bütün malzemeyi bir kapta ağaç spatula ile 3-4 dakika karıştırıp birbirlerine yediriniz. 20x30 cm ebadında yağlı kağıdın bir ucuna yağı sopa gibi 50 bin lira kalınlığında yuvarlak uzatıp sarın. Buzdolabına koyun. İhtiyacınız olduğunda 4-5 mm kalınlığında kesip kullanın. Bu yağ ızgara balıklarla çok iyi gider.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 821
favori
like
share
hhadise Tarih: 30.12.2009 16:11
sağol
by_cyber Tarih: 08.07.2008 08:54
paylaşım için çok thanks....
elma kurdu Tarih: 02.01.2008 15:53
saolasın
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:51
paylasim icin tessekürler
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 23:21
Paylaşımın için sağol
DİDEM Tarih: 13.02.2006 01:35
eline ,emeğine sağlık ,teşekkürler.
casper Tarih: 05.02.2006 16:12
ilginç bir tarif tşk ler
serhatbey_066 Tarih: 24.01.2006 23:30
elinize sağlık
refik Tarih: 11.01.2006 23:35
paylaşım için teşekkürler