Remulad sos

Son güncelleme: 08.07.2008 07:20
  • MALZEMELER

    10 kişilik
    2 çorba kaşığı kıyılmış ançuez
    2 ½ su bardağı mayonez
    1 kahve fincanı kıyılmış kapari
    2 kahve fincanı kornişon yada salatalık turşusu
    2 kaşık kıyılmış maydanoz



    HAZIRLANIŞI

    Bütün malzeme bir kapta karıştırılır.
#30.11.2005 14:20 0 0 0
  • ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık
#07.12.2005 11:30 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#22.12.2005 23:29 0 0 0
  • remulad ne demek acaba.Sosu güxele benziyorda adını merak ettim.
    emeklerinize sağlık
#25.12.2005 15:07 0 0 0
  • Ellerine ,yüreğine sağlık.Paylaşımın için teşekkürler.
#09.01.2006 10:09 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#11.01.2006 19:33 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık
#10.02.2006 00:10 0 0 0
  • Paylaşım için çok sağol, ellerine sağlık
#22.02.2006 22:43 0 0 0
  • paylasim icin tessekürler
#22.12.2006 01:56 0 0 0
  • saolasın
#02.01.2008 15:30 0 0 0
  • sağoll eline sağlık
#18.04.2008 16:32 0 0 0
  • paylaşım için çok thanks....
#08.07.2008 07:20 0 0 0