Sos bolonyez

Son güncelleme: 08.07.2008 07:33
  • MALZEMELER

    8 kişilik

    250 gr sığır kıyması
    2 çorba kaşığı rendelenmiş soğan
    1 çorba kaşığı margarin
    2 çorba kaşığı rendelenmiş kereviz
    2 çorba kaşığı rendelenmiş havuç
    1 diş ince kıyılmış sarımsak
    az tuz
    az karabiber
    5 su bardağı su
    2 çorba kaşığı salça


    HAZIRLANIŞI

    Tencereye yağı koyup hızlı ateşte kızdırın. Su ve salça hariç tüm malzemeyi ekleyin ve kıyma bırakacağı suyu çeken kadar kavurun. Salçayı ilave edin. 3-4 dakika kavurun. Suyu da ekleyerek yaklaşık 90 dakika pişirin. Ateşten aldığınız zaman kıymanın üzerinde yaklaşık 1,5 parmak eninde su bulunmasına dikkat edin. Pişerken gerekirse kaynar su ekleyebilirsiniz.
#30.11.2005 14:25 0 0 0
  • ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık
#07.12.2005 11:24 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER ELLERİNE SAĞLIK
#22.12.2005 23:33 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#25.12.2005 14:52 0 0 0
  • Ellerine ,yüreğine sağlık.Paylaşımın için teşekkürler.
#09.01.2006 10:12 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık
#11.01.2006 19:26 0 0 0
  • Teşekkürler.
#10.02.2006 00:01 0 0 0
  • Paylaşım için çok sağol, ellerine sağlık
#22.02.2006 22:46 0 0 0
  • paylasim icin tessekürler
#22.12.2006 01:57 0 0 0
  • saolasın
#02.01.2008 15:37 0 0 0
  • sağoll eline sağlık
#18.04.2008 16:31 0 0 0
  • paylaşım için çok thanks....
#08.07.2008 07:33 0 0 0