MALZEMELER

8 kişilik

250 gr sığır kıyması
2 çorba kaşığı rendelenmiş soğan
1 çorba kaşığı margarin
2 çorba kaşığı rendelenmiş kereviz
2 çorba kaşığı rendelenmiş havuç
1 diş ince kıyılmış sarımsak
az tuz
az karabiber
5 su bardağı su
2 çorba kaşığı salça


HAZIRLANIŞI

Tencereye yağı koyup hızlı ateşte kızdırın. Su ve salça hariç tüm malzemeyi ekleyin ve kıyma bırakacağı suyu çeken kadar kavurun. Salçayı ilave edin. 3-4 dakika kavurun. Suyu da ekleyerek yaklaşık 90 dakika pişirin. Ateşten aldığınız zaman kıymanın üzerinde yaklaşık 1,5 parmak eninde su bulunmasına dikkat edin. Pişerken gerekirse kaynar su ekleyebilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 742
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 08:33
paylaşım için çok thanks....
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 17:31
sağoll eline sağlık
elma kurdu Tarih: 02.01.2008 16:37
saolasın
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:57
paylasim icin tessekürler
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 23:46
Paylaşım için çok sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 10.02.2006 01:01
Teşekkürler. :70:
refik Tarih: 11.01.2006 20:26
tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık
liamsi Tarih: 09.01.2006 11:12
Ellerine ,yüreğine sağlık.Paylaşımın için teşekkürler.
masarac Tarih: 25.12.2005 15:52
paylaşım için teşekkürler