Aşkı Erkeklerden Dinleyin

Son güncelleme: 30.12.2007 00:27
  • noimage

    Nedense erkekler ve kadınlar `aşk` ve `flört` kavramların dan farklı anlamlar çıkarıyorlar. Peki erkekler aşkta en çok neye önem veriyorlar??

    --------------------------------------------------------------------------------

    Kadınlar ve erkekler birlikteliklerinde, her ne kadar aynı anda aşık olabilseler de, aslında farklı düşünüp, farklı davranıyorlar. Kavgaların hatta ayrılıkların sebebi de zaten çoğu zaman bu yüzden kaynaklanıyor. Aşkı kadınlardan çok daha farklı yaşayan erkekler, aşk hakkında bunları biliyorlar ve ona göre davranıyorlar...

    Özel günler gereksiz
    Erkekler genelde aşkta küçük ayrıntılar üzerinde durmazlar. Tanışma günü, yıldönümü veya doğum günleri gibi... Çoğu kez `özel gün` kavramının ne olduğunu bile anlamazlar. Bu kötü niyetli olduklarını göstermez, sadece hayatta daha önemli şeyler olduğunu düşündükleri için tarihlere takılıp kalmazlar. Bu yüzden sevgiliniz sizin veya ilişkinizle ilgili özel bir günü unuttuğunda bozulup surat asmak yerine, onu kibarca uyarın.

    Aramasanız bozulmaz
    Kadınlar sevgilileri tarafından aranmayı ve ilgilenilmeyi bekler. Oysa telefon etmek erkekler için çok da gerekli değil. Sevgilisini gün içinde mutlaka araması gerektiğini düşünmez. Hatta bu konuda ona sitemkar davrandığınızda bile sizi anlayamaz. Sevgiliniz sizi aramadıysa ya bir işe dalmıştır ya da nasılsa akşama görüşeceğiz diye düşünüyordur.

    Sır saklayabilir
    Erkekler kendi aralarında kadınlar kadar dedikodu yapıp, sevgililerini çekiştirmezler. Eğer ona bir sırrınızı verirseniz bunu kendine saklar. Kısacası onu en yakın arkadaşlarına sırrınızı verirken göremezsiniz. Erkekler için sırlar her zaman özeldir ve saklanır. Ancak bazen, verdiğiniz sırrı unutabilir. Bu da o sırrı hiçbir zaman söylemeyeceği içindir.

    Bittiyse bitmiştir
    Erkekler bazı durumları kadınlara göre daha kolay kabullenebilir. Ayrılık onlar için kabullenilmesi gereken bir gerçektir. Eğer ilişki bitmişse, ayrılmak gerekiyorsa yapılacak bir şey yoktur. Tabii bu onların üzülmediği anlamına gelmez. Üzüntülerini dışa vurmamayı, duygularını karşısındakine aktarmamayı tercih ederler. Böyle zamanlarda mantıklı olmayı tercih ederler. Onlar için bir ilişki bittiyse bitmiştir. Ortak dil yakalayayabilmek için ikinizin de ayrı dünyaları olduğunu unutmamanız gerekiyor. Bunu kabul ederseniz, her şey daha kolay olacaktır.

#30.11.2005 18:59 0 0 0
  • Teşekkürler
#30.11.2005 19:11 0 0 0
  • cok sagol bilgilerin icin cadikizcim tesekkürler
#30.11.2005 21:41 0 0 0
  • Bilgiler icin tesekkür ederim Cadikiz...
#30.11.2005 22:24 0 0 0
  • bilgilerin icin tesekkürler canim
#02.12.2005 17:16 0 0 0
  • teşekkürler
#30.12.2007 00:27 0 0 0