Arkadaşlar bu eklentiyi çok aradım ama kimse yardımcı olmadı sonunda birisi bana anlattı bende ilk başlarda paylaşmayım dedim ama sonunda arayıpta bulamayanlar vardır diye.

Merhaba Arkadaşlar;

vbulletin konu çeken botlar piyasada çoğaldıktan sonra bir çok forum sahibi bu botlardan çok çekti bunun için bazı yöntemlere başvuruldu, hotlink koruması gibi.

Son zamanlarda bazı forumlarda konu ve mesajların içersine kaynak linkler ekleyen eklentiler yazıldı forumdada bu konu hakkında yazılar yazıldı fakat kimse paylaşmak istemedi.

Ben sizlere bu eklentiyi paylaşmak istiyorum arkadaşlar.

Eklenti Download


Daha sonra yapmanız gereken bir kaç işlem var.

vbulletin admin panelinden > Stiller & Temalar > Aktif olarak kullandığınız temaların > CSS ayarlarına giriyoruz > İlave CSS-yazılımı kısmının en altına ekliyoruz.


.copyright {
display: none;
}

Daha sonra:

vbulletin admin paneli > Stiller & Temalar > Kullanmakta olduğumuz temalarının > copyright templatesinde





Kondunu arıyoruz ve altaki ile değiştiriyoruz

PHP- Kodu:

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2587
favori
like
share
Jeneric Tarih: 21.02.2012 19:44
link kırılmış dostum yeniler misin.. hotfile kısa sürede siliyor başka bir adresten upload edin bence
time2code Tarih: 05.02.2012 00:27
Link kırık
MeM_04 Tarih: 04.10.2011 21:30
Eklenti Ayarları:
Ürün Yönetiminden Eklentiyi Yükledikten Sonra Kullandığınız Temanın copyright Şablonunu Açıp

Bu Kodu
.copyright {
display: none;
}

Bu Kodla Değiştiriyorsunuz


Daha Sonra vBulletin Seçenekler > Insert Copyright Ayarlarını Aşağıdaki Gibi Yapıorsunuz

Min Post Length: 1
Interval: 1
Max Inserts: 1
Link to Thread:

Not: Ürün Yükledikten Sonra copyright Şablonu Oluşuyor Yoksa Böyle Bi Şablon Yok
*Avci* Tarih: 15.07.2011 18:42
Link yenilenmiştir
kenshi18 Tarih: 19.02.2011 13:03
Linki yenileyebilirmisiniz
Dolun4y Tarih: 27.11.2010 23:55
güzel faydalı bişe bol bol backlink
byHaktan Tarih: 24.11.2010 23:02
Link Yenilenmiştir...
mahmutyum Tarih: 05.09.2010 23:24
Admin Cp İle Oynadım Düzeldi. Ancak 5 tane link arka arkaya çıkıyor 1 tane değil onu nasıl ayarlarım
E-MaSTeR Tarih: 04.09.2010 16:42
TempLate Deqi$ikLikLerini Doqru Yaptıqınıza Emin OLun. Konuda EkLenti Ayarına DeqiniLmemi$.