PEK çok araştırmacı tarafından yoğurdun hastalıklarla ilişkisi araştırılıyor. Bu araştırmalarda, yoğurdun ve yoğurt üretiminde kullanılan laktik asit bakterilerinin kanser, enfeksiyonlar, gastro inpestinal hastalıklar ve astım gibi hastalıkları önleyici etkilerine bakıldı. Tüm bu hastalıkların oluşmasında en önemli nedenin bağışıklık sistemi olduğu saptandı. Yoğurdun bağışıklık sistemine uyarıcı etkisine dikkat çeken uzmanlar, bu etkinin hastalıkların önlenmesinde önemli bir etken olabileceğini belirttiler.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 496
favori
like
share
CADIKIZ Tarih: 08.12.2005 14:01
evet bolca yiyelim katiliyorum sana eBRuLy :85:
paylasimin icin saol arkadasim
SU-PERISI Tarih: 07.12.2005 09:16
teşekkürler eline sağlık bilgilerin için
eBRuLy Tarih: 06.12.2005 21:37
bol bol yogurt yiyelim :78:
FadiK Tarih: 06.12.2005 19:24
cok sagol caspercim ellerine saglik tesekkürler