Genç Kızlara

Son güncelleme: 09.12.2007 09:17
  • noimage

    İççamaşır ve mayo markalarından Ten, geçen yıl genç kızlar için Loliten adlı bir koleksiyon çıkardı. Florasan renklerin ağırlıkta olduğu Lolitenin tasarımında, Tenin diğer çizgilerini de tasarlayan Tenin veilahtlarından Seba Orhanın imzası var

    --------------------------------------------------------------------------------

    1956 yılından beri iççamaşır ve mayo sektöründe hizmet veren Ten, genç kuşakla birlikte yenileşme sürecine girdi. İlk olarak klasik çizgiler taşıyan iççamaşır ve mayoların tasarımları modernleşti. Sonrasında Ten ana markasının yanı sıra yeni markalar da piyasaya çıktı. Geçtiğimiz yıl gençlere yönelik bir çizgi olarak piyasaya çıkan Loliten, yenileşme sürecinin en somut örneği olarak dikkat çekiyor.

    Tenin tasarımları 6 senedir aynı zamanda sahibinin kızı yani veliahtlarından biri olan Seba Orhanın imzasını taşıyor. 27 yaşındaki tasarımcı, İtalyada moda eğitiminin yanı sıra iççamaşır ve bilgisayar tasarımcılığı eğitimi de almış.

    Çocukluğunda Barbie bebeklerine mayo-bikini tasarlayan, ortaokul yıllarında da fabrikaya gelerek kendi mayolarını yaptıran Orhan kısıtlamalardan hoşlanmayan yeniliklere açık bir tasarımcı olarak anlatıyor kendini.

    Seba Orhanın yaratıcı olma arzusu sayesinde Ten yepyeni çizgilere kavuştu. Şık seksi çamaşırlardan oluşan XINTIMA ve dantelli set takımların ağırlıkta olduğu Ten Extreme bu çizgilerden ikisi.

    Ailenin bebeği ise tabii ki Loliten. Loliten, 15-25 yaş arasındaki genç kızlara yönelik bir marka. Koleksiyonda içgiyim ve mayoya ek olarak terlik, çanta ve kozmetik ürünleri de yer alıyor. Florasan pembe, florasan sarı, fıstık yeşili, cam göbeği mavisi ve pembe tonları Loliten renkleri olarak dikkat çekiyor.


    Loliten çıtır pıtır, kalbiniz fıkır fıkır sloganlı ve kanatlı kalpli logolu Lolitende ürünler tül, dantel, çiçek baskılı tüller, lycralı penye gruplarına ayrılıyor. Koleksiyon ürünlerinde setler halinde bulunan modeller üçgen sütyen, dolgulu taslı sütyen, balenli sütyen, string külot, şort külot, atlet, şort, capri, gecelik ve sabahlık. Elma, armut ve şeftali esanslarıyla üretilen kozmetik ürünleri ise vücut jeli, vücut spreyi, sıvı el sabunu, el ve vücut losyonlarından oluşuyor.

    SUTYENLER DIŞ GİYİME UYGUN

    Türk kadınının iççamaşır zevki 3-4 senedir iyiye gidiyor. Eskiden takım olarak çamaşır alanların sayısı çok azdı. Şimdi setler, dış giyime uygun sütyenler çok satıyor.

    Klasik boxer, atlet, tişört gibi ürünlerden oluşan erkeklere özel bir koleksiyonumuz da var. Erkekler ne yazık ki çamaşır alışverişini önemsemiyor. Kadınlar da eşlerine çamaşır alırken ucuz olanı tercih ediyor.

    Çamaşırlarla kusurları kapatmak mümkün. Göğüsleri küçük olanlar süngerli modellerle göğüslerinin büyük gözükmesini sağlayabilir. Korse de hem sağlık açısından iyi hem de toparlayıcı ve inceltici özelliğiyle.

#09.12.2005 18:17 0 0 0
  • bilgileriniz için teşekkürler emeğinize sağlık kardeşim
#09.12.2005 20:28 0 0 0
  • güzele benziyor .. tesekkürler canim
#09.12.2005 23:33 0 0 0
  • ellerine saglik cadikizcim tesekkürler
#10.12.2005 17:41 0 0 0
  • teşekkürler hayatım ellerine sağlık
#11.12.2005 11:00 0 0 0
  • teşekkürlerr
#11.12.2005 15:33 0 0 0
  • ii
#09.12.2007 09:17 0 0 0