Özyazıcı Trabzonspor'da

Son güncelleme: 14.01.2010 14:45
  • Ahmet Suat Özyazıcı Trabzonspor'da - Ahmet Suat Özyazıcı Yeni Görevine Başladı - Ahmet Suat Özyazıcı Trabzonspor'la Anlaştı - Son Dakika Ahmet Suat Özyazıcı Trabzonspor'da



    noimage


    Özyazıcı Trabzonspor'da

    Trabzonspor'un efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı, bordo mavili takımda göreve başladı.

    Trabzonspor'da Özkan Sümer'in teknik koordinatör, Ünal Karaman'ın Sportif Direktör olmasından sonra şimdi de Ahmet Suat Özyazıcı teknik direktör Şenol Güneş'in danışmanı oldu.

    Uzun süredir gündemde olan Özyazıcı'nın teknik konulurda Güneş'in danışmanlığını yapmasıyla ilgili düşünce dün yapılan toplantıda netleştirildi

    Şenol Güneş ile tesislerde bir araya gelen Ahmet Suat Özyazıcı yaklaşık 40 dakika süren görüşmenin ardından anlaşmaya vardı.

    Özyazıcı bundan sonra Şenol Güneş'in teknik konularda danışacağı kişi olarak görev yapacak. Özyazıcı Güneş'in taktik konuların yanı sıra futbol takımıyla ilgili fikir danışacağı akıl hocalarından biri olacak. Kulüpte tek yetkili Güneş'in alt kadrosunda çalışacak olan deneyimli hoca Güneş'in istemesi halinde futbol takımıyla ilgili fikirlerini Güneş'e aktaracak.

    Ahmet Suat Özyazıcı'nın da göreve başlamasıyla birlikte Sadri Şener başkanlığında bir kez daha Güneş-Sümer-Özyazıcı ekibi kurulmuş oldu. 1993 yılında da yine bu 3'lü bir araya Şener tarafından getirilmişti.

    Öte yandan Ahmet Suat Özyazıcı, bu akşam bordo mavili takımın yapacağı dimanı da izleyeceği öğrenildi.
    Haber61.net, Ahmet Suta Özyazıcı'nın Güneş ile görüştüğünü ve Trabzonspor'da göreve başlayacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.
    Ahmet Sut Özyazıcı, Trabzonspor'da futbolda tek yetkilinin Şenol Güneş olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:
    ''Bizim görevimiz ona yardımcı olmaktır. Bizden istenilen kadar elimizden geleni yapmaya çalışırız. Bence Trabzonspor'da iyi bir çatı oluştu. Böyle de olması gerekliydi. Şenol Hoca Trabzonspor'un bütün şampiyonluklarında görev aldı. Kulübün yapısını çok iyi bilen bir kişidir. Özkan Sümer Hoca yine kulübün içinde yer alıyor. Altyapı da bu işin içinden gelen deneyimli bir isim Sadi Tekelioğlu var. Yine yardımcı antrenörler bizim çocuklarımız. Bunlar hepsi büyük başarılar kazanmış isimler. Bu potansiyeli iyi değerlendirmek gerekir.''

    Özyazıcı, şimdi hep birlikte yeniden Trabzonspor'un başarısı için çalışacaklarını ifade ederek '' Yaşlılar için dinamizmi yok, gençler için de deneyimi yok deniyor. Oysa herkesin kendi özellikleri vardır. Tekrar söylüyorum Trabzonspor'da tek yetkili Şenol Hocadır.. Herkes yeri bellidir. Biz de bu anlamda haddimizi biliriz. Bizden istenilen görev bellidir. O ölçüde yardımcı olmaya çalışacağız. Bu anlamda görev yapmaya çalışacağız. Tek isteğimiz Trabzonspor'un başarısıdır"
#12.01.2010 17:43 0 0 0
  • hayırlı uğurlu olsun.Bilgilerinden yararlanabilmek inşallah nasip olur
#12.01.2010 17:43 0 0 0
  • yeni görevinde basarılar dilerim bilgilerinden faydalanacağımıza inanıyorum
#14.01.2010 14:45 0 0 0