Lejyonerle bu hafta(12.12.2005)

Son güncelleme: 12.12.2005 13:22
  • Bu hafta lejyonerlerimiz açısından hem iyi hem de kötü geçti diyebiliriz. Attılar ama maç sonunda attıkları gollere sevinemediler doğrusu. Bu durum uzun haftalardan beri böyle devam ediyor.


    Şampiyonlar Ligi’nden başlayacak olursak gündemi belirleyen isim Erol Bulut oldu. Erol Olympiakos formasıyla Real Madrid’e karşı gol attı ve Olympiakos 2-1 yendi Real Madrid’i. Futbol Extra Dergisi’ne konuşan Erol ulusal takımda forma şansı bulamamaktan yakındı. Bir dönem Yunanistan’da yılın futbolcusu seçilen Erol Bulut değerlendirilirse ulusal takımımızın sol kanadında iyi işler yapabilir.

    Bundesliga’da Yıldıray iki hafta önce B.Mönchengladbach’a bir gol atmış fakat Hertha berabere kalmıştı bu hafta da Yıldıray rakip fileleri sarstı fakat yine Hertha galip gelemedi. Hamburg karşılaşmada 2-0 öne geçti. 76.dakikada Yıldıray attığı golle takımını biraz olsun umutlandırdı fakat beraberliği bile yakalayacak gol gelmedi ve maç 2-1 Hamburg’un üstünlüğüyle sona erdi. Hertha son haftalarda ortaya vasat bir görüntü çiziyor. Taraftarlar yavaş yavaş homurdanmaya başladı. Eski Galatasaraylı Falco Götz’ün koltuğu ilerleyen haftalarda sallanmaya başlayabilir.

    Pazar günü oynanan Bundesliga 2 maçlarında Energie’nin Türk futbolcusu Kenan Şahin 90.dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

    Nihat’lı Sociedad’ın son haftalardaki kaderi de aynı Yıldıray’lı Hertha gibi. Bask ekibinde de bu hafta Nihat attı ama Villarreal karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmayı bildi. Nihat golü 5.dakikada atmış ve umutlanmıştı fakat güçlü,tecrübeli Villarreal Guayre(2) ve Riquelme ile golleri sıraladı.




    Rapaiç ve Campbell ortaya çıktı...
    Attığı frikik golleriyle ve estetik hareketleriyle bir dönem Fenerbahçeli taraftarların gönlünde taht kuran Milan Rapaiç ortaya çıktı. St.Liege formasını giyen Hırvat futbolcu takımının deplasmanda Gent’e 2-1 yenildiği maçta gol attı. 2006 Dünya Kupası’nda oynamak istediğini defalarca dile getiren Milan Rapajç’in önümüzdeki haftalarda göstereceği performans merak konusu. Bu arada St.Liege formasını giyen bir diğer tanıdık isim eski Galatasaraylı Muhammed Sarr bu maçta kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

    Yaşını başını alan Kevin Campell W.Bromwich Albion’da bu hafta ağları sarstı. Bir dönem Trabzonspor’da başarıyla oynayan ve M.Ali Yılmaz’ın ‘Yamyam’ yakıştırmasına maruz kalarak takımdan ayrılmak isteyen İngiliz futbolcu golünü 61.dakikada attı. W.B.A, M.City’yi 2-0 yenmeyi başardı. Diğer gol ise Kamara’dan geldi.

    Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen fakat beğenilmeyerek gönderilen Maldarasanu Romanya’da forma giydiği Rapid Bükreş takımını sırtlamaya devam ediyor. Bu hafta da gol atan Maldarsanu’nun takımı Rapid Jiul takımını 3-0 yenmeyi başardı.

#12.12.2005 12:43 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkürler..
#12.12.2005 13:22 0 0 0