Taraftar sussun diye Tekke'yi almadık!

Son güncelleme: 22.01.2010 18:10
  • Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Belek'te düzenlediği basın toplantısında Fatih Tekke'nin yaptığı açıklamaları doğru bulmadığını söyledi.

    noimage

    Güneş, Fatih Tekke'yi taraftar istediği için transfer etme gibi bir düşüncelerinin bulunmadığını da belirterek, "Onu bir kaptan, bir lider olarak almak istiyorduk. Ancak şu aşamada kulübe zarar veriyorsa bu transferin gerçekleşmesini ben de istemem" dedi. Başkan Şener'in, 'Fatih'e kapımız hep açık' açıklamasına da değinen Güneş, "O bu açıklamasıyla noktayı koydu, ben de altına imzamı attım" dedi. Güneş, takım verimliliği anlamında ise yüzde 60 seviyelerinde olduklarını belirtti.

    CAMİANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ FATİH TEKKE DE BİLMELİ

    Camianın büyüklüğünü Fatih Tekke'nin de bilmesi gerektiğini belirten Güneş, şöyle konuştu: "Ben görevdeyim ama taraftarım. Taraftar, Trabzonspor'un gururu ve sembolüdür. Takımda kim varsa o desteklenmeli. Onun dışındaki kimseyi desteklememek gerekir. Kulübü yönetenlere sahip çıkmazsak Trabzonsporlu değiliz. Olmayanlarla mı yarışacağız? Sivasspor maçında sahaya çıkacak 11'imiz var. O desteklenmeli. Tabi ki bu duruma Fatih de üzülmüştür. Biz zaten Fatih'i taraftar sussun diye almıyoruz. Trabzonspor'a iyi bir oyuncu almak için istedik. Takıma lider ve katkı yapacak bir oyuncu transfer etmek istiyorduk. Kaptan alıyorduk. Ama bugünkü görüntüde Trabzonspor'a zarar verecekse böyle bir oyuncuyu almam. Bu doğru olmaz. Biz Trabzonspor'un transferine karışan, başka işlere elini atan bir oyuncu almayız. Trabzonspor'a duruşuyla katkı yapacak bir oyuncu alırız. Gerekirse susmasıyla da katkı yapacak bir oyuncu almak istiyorduk. Bu camianın ve kulübün ne kadar önemli olduğunu Fatih de bilecek. Hepimiz de bileceğiz."

    FATİH'İN ÜNAL'I ELEŞTİRMESİNE ÜZÜLDÜM

    Fatih'in Ünal Karaman ile ilgili yaptığı, "Ben Ünal'dan daha fazla Trabzonsporluyum" açıklamasının çok yanlış olduğunu belirten Güneş, "Ünal Karaman bu kulübe çok büyük hizmetler vermiş ve şu anda da önemli görev yürüten bir arkadaşımız. Yaptığı her işi de bizimle paylaşıyor. Fatih'in onunla ilgili yaptığı açıklamalara çok üzüldüm. Abisi konumundaki birine böyle yapmamalıydı. Yarın yine birlikte olabilirler. Ağzımızdan çıkan her söze dikkat etmeliyiz. Bu transferde olmasa bile başka zaman olur. Onları dikkate almak lazım. Bu konuda konuşarak kimseye zarar vermemeliyiz" dedi.
#21.01.2010 15:35 0 0 0
  • Şenol hocada mecburen yönetim lehine beyanat verecek
    yoksa kim istemez fatihi dimi ama;)
#22.01.2010 18:10 0 0 0