Ey Basın Bunu da Yazın !

Son güncelleme: 19.07.2004 08:32
  • Bir bildirinin ilk satırlarıdır bunlar. Türk Sporseveri başkaldırıyor. Yalan ve uydurma habere karşı hep birlikte adım atıyor.Sizi okumak istiyoruz. Doğru haberleri SİZDEN öğrenmek isitiyoruz.Görevinizi yapmanın sonucunda artan SATIŞLARINIZ, bizleri de MUTLU edecek. Bağcıyı dövmek değil üzüm yemek istiyoruz. En babayiğidinizin tiraji altıyüzbini bulmuyor. Adı 'spor gazetesi' olanlar ise ikiyüzbinlere zor ulaşıyor.

    Neden milyonlarca satmıyorsunuz hiç düşündünüz mü? Yalan ve uydurma haberlerle satışlarınızın artması mümkün mü ?

    Hiç doğru haberiniz yok mu?

    Daha sonra 'BİZ demiştik...' diyebilmek için onlarca futbolcuyu 'X' takımına aliyorsunuz... Böylesi bir kurgunun sonunda siz de yazdıklarınıza gerçekten inanıyor musunuz ?

    Evet.
    Kendinizi kandırabilirsiniz ama Bizleri ASLA !..

    İki insan arasındaki telefon görüşmesinden bile, kelimesi kelimesine haberinizin olmasını nasıl başarıyorsunuz ?

    Bir Teknik Direktör bir Milli Takıma gidecek diyorsunuz. Kafası karışık, hıncını futbolcularından çıkarıyor diyorsunuz. Aynı hoca 'gitmeyeceğim' demesine rağmen siz GİDECEK ısrarını sürdürüyorsunuz...


    Önce bekleyin.
    Giderse çıkın ve avazınız çıktığı kadar tüm sütunlarınızda yazın 'YALANCI DAUM' diye. Biz de kınayalım kendisini. TÜM YALANCILARI KINADIĞIMIZ GİBİ.

    Bir kulübün futbol şube sorumlusu diyor ki; 'acele etmeyin, dört yabancı alacağız'. Siz hemen başlıyorsunuz 'x, geliyor[/swf2][swf3]y,geliyor[/swf2][swf3]z, geliyor'. Dört deniyor siz ondört yabancı getiriyorsunuz. Bazılarınız da 'alamazsınız' diyorsunuz.

    Almazlarsa hep beraber yazalım 'YALANCI GÜRSOY' diye. Biz de kınayalım kendisini. TÜM YALANCILARI KINADIĞIMIZ GİBİ.

    Bunu başarabilirsiniz.
    Siz Türk Spor Medyası'sınız.
    Siz güçlüsünüz. Gücünüzü yine Türk Sporu için kullanınız.

    Sayın Medya Mensupları, Tirajlarınız milyonları bulmasa da TV ekranlarından da aldığınız güç ile ne yaptığınızın farkına varın artık.

    Yarattığınız terör ile bu ülkede İNSANLAR ÖLÜYOR. Bunu vicdanınızda bir tartın ve binlerce, yüzbinlerce, milyonlarca gazete bir insan eder mi ? bir düşünün...

    Ondan sonra kaleminizi elinize alın.

    Milletin gözü önünde olan hatır-gönül ve benzer şikeleri görmüyorsunuz ama gerektiğinde duvarların ötesini gören gözlere sahip oluyorsunuz. Kaçınız bu ülkede çatır çatır şike var dediniz ?

    Milletin trilyonları bir federasyon başkanının elinde çar-çur oluyor. Kaçınız çıkıp da gündeme getirdiniz ?

    Aynı federasyon başkanının karşısına aday bile çıkamıyor. Kaçınız merak ettiniz bunun sebebini ?

    Komşumuz, bizim gidemediğimiz turnuvada şampiyon oluyor. Şenol Güneş'in 'teknik adamlık yeterliliği'ne kaçınız değindiniz ? Sadece doğruları yazın, sizi okuyalım. Hem de yüzbin kez, milyon kez.

    Asıl göreviniz olan BİLGİ aktarmayı, HABER ulaştırmayı yaparken, gönlünüzden geçeni de eklemeyin.

    Abdi İpekçi'ler, Necmi Tanyolaç'lar, İslam Çupi'leri yetiştiren Türk Spor Medyası'nın bu isimlerin arkasına yeni isimler ekleyebileceğine inanıyoruz.

    Bu ve bunlar gibi büyük gazeteciler herşey pahasına doğrulardan ayrılmamışlardı.
#19.07.2004 08:32 0 0 0