Arıyorum bakışların kadar sıcak ellerini.
Arıyorum o en içten, o en masum gülüşleri.
Özlüyorum gölgem bile sensizlikte şikayetçi.
Bu yalnız sokaklara oldum bir refakatçi.

Gülmedi senden sonra bir an olsun inan yüzüm
Sensizim bundan sonra ağlayacak gönül gözüm
Sustu hep senden sonra konuşmadı dilim
Tutmadı tutmayacak elinden başka elim.

Arıyorum kendimde benim hatam ne idi
Soracağım hep kalbime ayrılık son çaremiydi.
Eriyorum günden güne dermanım bitti.
Ne olursun Allahım al artık bu garibi

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 612
favori
like
share
BATILIM Tarih: 19.07.2004 23:40
sanmıyorummm kendi kendimi yiyiyorum buralarda Arkadaşım işte burasıda olmasa yandım walla
BaharD Tarih: 19.07.2004 23:39
arkadasim sana nasil yardimci olabilirim bilmiyorum benim ne dedigim anlamsizdir... allah sana yardimci olsun dostum!!! umarim bu sIkIntIdan en yakin zamanda cikarsin....
BATILIM Tarih: 19.07.2004 23:35
haklısınn bahar şuan hala onu sevdiğimi boardda haykırmamak için kendimi zor tutuyorum ama ben yıpranıyorum BAHARRR
BaharD Tarih: 19.07.2004 23:33
ZAMAN EN IYI ILACTIR!!!!!!!!!! :19:
BATILIM Tarih: 19.07.2004 23:31
biraz öyle ben duygularımı çabuk söylemekle hata yaptım onun hiç bir suçu yok... çok haklı bana biri gelse sana aşık oldum dese bende inanmam ama ne bileyim ben geröekten aşık olmuştuımmmm :6:
BaharD Tarih: 19.07.2004 23:26
ne demek kimse inanmiyor??? buraya uygun degil ama merak ettim... boarddan birini asik olmustun acaba o inanmamakla onunla mi ilgili??? cevap vermeye bilirsin arkadasim... umarim buraya yazmakla hata yapmamisimdir.... :20:
BATILIM Tarih: 19.07.2004 23:22
arkaadaşım bu satten sonra zor artık kimse inanmıyor ve karşı çıkıyor ve kimseyi karşıma almayı istemem o kişiyide üzmek istmem
BaharD Tarih: 19.07.2004 23:20
arkadasim insan illaki birseyi istiyorsa nasil olursa olsun bir yolunu kesin bulur ve insallah sende bulursun aradigini!!!!!!!! :8:
BATILIM Tarih: 19.07.2004 23:01
zorrr