Malzemeler
5 yumurta akı
10 adet muz
100 gr pudra şekeri (3 kaşık)
1 kaşık toz şeker
1 kaşık margarin veya tereyağı

Yapılışı
Yumurta akını üç kaşık pudra şekerle çırparak kar haline getiriniz.
Muzların kabuklarını soyup boyuna dörde ayırıp bol yağlanmış bir kaba koyunuz
Muzların üzerine bir kaşık toz şekeri koyup orta hararetli fırında 5 10 dakika pişirin
Fırından aldığınız muzları üzerine şekerli yumurta aklarını yayıp tamamen muzları kapatınız
Çok hafif hararetli fırına koyup yumurta aklarını hafif pempeleştiriniz
Sıcak servis yapın

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 555
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 01:41
:89:Teşekkürler ,ellerinize emeğinize sağlık. :89:
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:06
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
refik Tarih: 09.01.2006 17:54
güzel tarifleriniz için teşekkürler
casper Tarih: 29.12.2005 00:19
ellerine sağlık teşekkürler
masarac Tarih: 28.12.2005 04:29
Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 14:55
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 14:55
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
DİDEM Tarih: 19.12.2005 17:41
beze kısık ateşte pişirilince daha güzel oluyor . Yinede saol :89:
RaSeL Tarih: 19.12.2005 14:11
Muzu fazla sevmem ama bi kerede böyle denemeli.. bilgiler icin saol dell_307