Malzemeler
6 portakal
1 paket krema
1 paket muz jölesi
2 Elma

YAPILIŞI
Eşit boyda ince kabuklu portakalları yıkayın. Her portakalın tepesini kesin.
Açtığınız portakalların içini dikkatlice çıkarın (Kabuğu delmemeye dikkat ederek)
Portakalların ağzını şekilli olarak kesin. İçin boşalan portakalları bir dakika kaynar suda tutup çıkarın. Hemen soğuk suya atınBir bıçak yardımıyla portakal kabuklarının beyaz içlerini çıkarın.
Bir kasenin içine jöleyi dökün
Bir bardak sıcak suda eritin
Daha sonra iki bardak soğuk su koyun
Küçük küçük doğradığınız portakalın içini ve doğranmış elmaları jöleye katın
Karıştırıp bir kaba dökün. Buzdolabında dondurun. Çıkartıp küçük küpler halinde kesin
Portakalın içini doldurun. Üzerine krema sıkın
Üzerini süsleyip soğuk olarak servisyapın

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 397
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 19.02.2006 02:26
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
refik Tarih: 15.01.2006 14:14
güzel tarifleriniz için teşekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 15.01.2006 10:20
Ellerine saglik paylasimin icin cok tesekkurler
liamsi Tarih: 10.01.2006 00:26
Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 25.12.2005 18:02
ellerinize sağlık
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 00:49
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
DİDEM Tarih: 19.12.2005 18:14
meyve kokteyli gibi hımmm çok güzel :20:
CADIKIZ Tarih: 18.12.2005 23:41
saol ablam kolay ve guzel birseye benziyo :78: