Malzemeler :
1/2 kg. domates
1 adet kuru soğan
4 adet dolmalık biber
4 adet kırmızı biber
2 adet salatalık
6 diş sarımsak
250 gr. domates suyu
1/2 su bardağı sızma zeytinyağı
1 kahve fincanı sirke
Beyaz biber
Tuz
--------------------------------------------------------------------------------
Hazırlanışı :
Domateslerin ve soğanların kabuklarını soyun ve iri parçalar halinde doğrayın. Biberlerin içini temizleyin, salatalıkların kabuklarını soyun ve hepsini doğrayın. Soyulmuş sarımsakları da ekleyerek tüm malzemeyi blendırdan geçirin. Sonra da süzgeçten geçirin.
Üzerine domates suyu, sızma zeytinyağı, sirke, tuz, beyaz biberi ve isteğe bağlı olarak da birkaç damla acı sos koyarak karıştırın. Kızartılmış ve küp şeklinde kesilmiş ekmeklerle birlikte servis yapın.