Malzemeler:


200 gr karides

2 yeşil elma

1 soğan

1 küçük salçalık kırmızıbiber

120 gr konserve mısır tanesi

2 çay bardağı su

2 çay kaşığı köri

Tuz, karabiber

Hazırlanışı:
* Soğanı soyup piyazlık doğrayın. Elmaları soyup küp küp doğrayın. Salçalık kırmızıbiberi temizleyip ince şeritler halinde doğrayın.

* Sıvıyağı tavada kızdırıp soğanı pembeleştirin. Doğranmış kırmızıbiberi ekleyip sote edin.

* Karidesleri ayıklayıp yıkayın ve kağıt havlu ile kurulayıp tavadaki karışıma ekleyin. Mısır, elma, köri, tuz, karabiber ve suyu ekleyip kısık ateşte kapağı kapalı olarak 10 dakika pişirin. Soğuyunca servis yapın.




Resim direk siteden sunuldugu icin reklam yapiyordu ayricada gorunmuyordu resim bu yuzden bir siteye yukleyip linki degistim bu yuzden editlenmistir :1: DeNiZKiZi ..

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 805
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:10
sunum için teşekkürler... :89:
DİDEM Tarih: 23.09.2006 00:39
paylaşım için çok teşekkürler arkadaşım
unique Tarih: 21.09.2006 11:55
ellere emeklere saglik...
BoardBeLasi Tarih: 22.06.2006 16:14
paylasim icin tskler
adsiz Tarih: 15.03.2006 02:10
:151: olacak O kadar afiyet olsun
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 21:55
Paylaşımın için sağol
refik Tarih: 20.01.2006 16:12
tarifleriniz için teşekkürler
liamsi Tarih: 09.01.2006 00:08
Ellerine,yüreğine sağlık.
ens_selman Tarih: 06.01.2006 02:41
[COLOR=orangered]paylaşım için çok teşekkürler arkadaşım