Aç Gözlerini Sevdigim

Son güncelleme: 02.01.2006 23:20
  • Seni her düşündüğümde biraz daha içim burkuluyor& Mehtabın o güzelliği bile sana haykırıyor. Gel, beni utandır der gibi& bu gece hüzün gecem& Kederlerimi ince belli bardakta yudum yudum içiyorum. Biraz daha derinlere dalıyorum her yudumun ardından& Sevdan o kadar bendeki her aldığım nefeste biraz daha büyüyor, biraz daha götürüyor beni uçurumun kenarına. Bu sensiz geçirdiğim kaçıncı gecem bilmiyorum güzel gözlüm... Yokluğun beni o kadar kırdı o kadar yordu ki tükendiğimi hissediyorum yokluğunla& Sensizliğin adı olmaktansa yanında kalmak daha doğru olacak, sen istemesen bile& şimdi sana yanımda olduğun zamanlardakinden daha çok ihtiyacım var çünkü yokluğunun ne demek olduğunu anladım. Ne kadar acı çektiğimi anlatamam sana& şimdi yanımda olsaydın diye düşündüğümde kalp atışlarıma mani olamıyorum. Her zerreme işlemişsin adeta, meğer hiç ummadığım kadar yüreğimdeymişsin.


    İste sevdiğim sensizliği o kadar zor tarif ediyorum ki, her cümlem biraz daha sönük kalıyor, biraz daha az şey ifade ediyor senin yanında. Gelmemi isteseydin& eğer bunu yürekten dileseydin hiç olmadığım kadar sende, hiç ummadığın kadar yanında olurdum& umutsuz aşklara yer yoktu benim yüreğimde. Şimdi hayatımda umutsuzluğu ilk defa sende yaşıyorum, sevgiyi de& seni yaşarken başka yerlerde olmak mümkün değil sevdiğim! Elinin tersiyle ittiğin, hiç düşünmeden bir kenara attığın şey benim hayatım, bir kez daha bulamayacağım koskaca bir AŞK&bir kez bakmayı denesen gözlerime, aşka dair ne varsa okuyacaksın gözlerimde, kendini göreceksin bir kalbin en güzel yerinde& bir kez dinlemeyi denesen düşüncelerimi ki hep rüzgara anlattım seni, beklide fısıldayacak sana ne kadar zor olduğunu sensizliğin bir insanı deli edecek kadar kuvvetli sensizliği tanıdıkça sen de anlayacaksın bu halimin sebebini&seni içimde yok etmek için yaptığım bütün her şeyin yine neden seni sevmekle bittiğini anlayacaksın& hadi sevdiğim aç gözlerini, bir kez olsun dinle beni. Beni ve rüzgarı!
#19.12.2005 14:49 0 0 0
  • Sana bunları yazdıran okuduysa ve hala anlamadıysa artık san ondan hayır gelmez bilesin. yüreğine taş basmacasına onu unutmalısın. yok hala unutamadım dersen allah sana sabır versin derim.




#19.12.2005 21:33 0 0 0
  • CADIKIZ icimizi yakiyon yaw
#24.12.2005 16:56 0 0 0
  • cok guzel ya benimde yasadigim duygularamin dili olmussun yuregine saglik
#24.12.2005 18:10 0 0 0
  • teşekkürler...
#02.01.2006 23:20 0 0 0