Saç sorunlarınıza %100 doğal çözüm..

Son güncelleme: 25.08.2022 18:27
  • Bütün sağlık sorunlarının çözümü doğada gizli. Dökülen, kepeklenen saçlar saçlar için ve kaşınan saç dipleri için yüzde 100 doğal bir çözüm geliştirildi. Alman laboratuvanının gerçek doğallık onayıyla...

    Etkisi asırlardır bilinen bitkisel yağların, zeytin-fındık-jojoba vs, yine etkisi
    asırlardır bilinen bitki kökleriyle karıştırarak elde edilen bir saç bakım kürüdür.

    Kepek ve dökülme problemlerine karşı bir-iki kullanımda etkisini göstermektedir. Kullanımı oldukça kolaydır. Normal olarak saçlarınızda 1-2 saat kalması yeterlidir. Saçlarınızdaki problemin yoğunluğuna (dökülme ve kepek çokluğuna) göre bekletme süresini kısaltabilir veya uzatabilirsiniz.

    SAÇINIZDAKİ KAŞINTILARA SON

    Saçlarınızda kaşıntı varsa ilk uygulamadan sonra bir kaç saat içinde bittiğini göreceksiniz. Zaten saçlarınızdaki (veya ciltteki) kaşıntı, problem yaşayacağınızın ilk belirtisidir. Saçınızda kaşıntı başlamasıyla birlikte Doctorsaberi saçlarınıza uygulayın. Zaman zaman kaşıntı yeniden belirecektir. Kaşıntı bitinceye kadar Doctorsaber kullanmaya lütfen devam edin. Saçlarınızdaki kaşınmanın bitmesi problemlerin de bittiğini gösterir. Bu aşamadan sonra tavsiyemiz senede en az 2 şişe Doctorsaber kullanmanızdır. Ancak bundan sonra saçlarınız artık doğal güzelliğine kavuşmuş, kullandığınız kimyasal veya sentetik malzemelerin etkisi minimuma indirgenmiş olacaktır.

    Doctorsaberin en ideal kullanım şekli, akşam yatarken saçlarınıza uygulayıp, saçlarınızı bir bone ile sarıp, sabah kalktığınızda yıkamanızdır.

    Saçlardaki kırık veya uzamama gibi problemlerinizin çözümü için ise genelde 6-7 haftalık düzenli uygulama gerekmektedir. Saçınızın durumuna göre haftada 2 veya 3 uygulama yapınız. Bu süre sonunda saçlarınızdaki değişimi farkedeceksiniz.
    SAÇLARIN KOLAYCA ŞEKİLLENMESİNİ SAĞLAR

    Doctorsaber uygulaması yapılan saçların, istenilen şekle getirilmesi veya fön çekilmesi çok daha kolaydır.

    Saçlarınızın parladığını ve canlandığını hissedeceksiniz.Ve saçlarınızı seveceksiniz. Çünkü artık sizin için problem olmaktan çıkmış sağlıklı saçlara kavuşmuş olacaksınız.

    Doctorsaberi uyguladıktan sonra saçlarınızı önce FLORA ile daha sonra ise bir kez normal şampuanınızla yıkamanızı öneriyoruz. Saçlarınızı yıkarken, sıcak yerine ılık su kullanmayı tercih ediniz.

    FLORAYI Doctorsaberin hediyesi olarak kullanımınıza arz ediyoruz. Saçınıza kullanabileceğiniz gibi günlük cilt temizliğiniz için özellikle tavsiye ediyoruz. Ayrıca çocuklarınızın hayata sağlıklı bir başlangıç yapabilmeleri için banyolarında FLORAdan başka bir temizlik ürünü kullanmayınız.
    FLORA'NIN ÜÇ TEMEL ÖZELLİĞİ

    FLORA yı diğer sabunlardan ayıran başlıca üç büyük özelliği vardır:

    1- FLORA %100 Zeytinden elde edilmiş yağlarla imal edilmiştir. Maalesef piyasada %100 doğal zeytinyağlı ibaresiyle bulabileceğiniz sabunlardaki saf zeytinyağı oranı % 5-20 veya biraz daha fazla miktarlardadır ve kesinlikle FLORA gibi %100 zeytinyağından elde edilmemişlerdir.

    2- FLORA da hiçbir kimyasal veya sentetik dolgu ve katkı malzemesi kullanılmamıştır. Boya, parfüm antioksidan v.b. kimyasal maddeler yoktur. Tamamen saf ve natüreldir.

    3- FLORA fabrikasyon üretimdir. Diğer el yapımı %100 zeytinyağlı sabunlar gibi değildir. Yani sabunu filtre edilmiş ve el değmeden üretilmiş ve ambalajlanmıştır.
    ÖZELLİKLE ALLERJİSİ OLANLAR İÇİN

    Bilhassa kimyasal maddelere alerjisi olan hassas ciltli insanların, yani cildin de kızarıklık ve kaşıntı problemi olan insanların, hijyen sağlamak için kullanabilecekleri yegane temizlik üründür.

    Lütfen hep sizinle yaşamasını istediğiniz ve özen gösterdiğiniz saçlarınız için DOCTORSABER ve sağlıklı nefes almanıza sebep olan cildiniz için ise FLORA kullanınız.
    ALMAN ICHEMA LABORATUVARININ ONAYI

    Doctor Saber ve Floranın saf ve doğal olduğu, hiç bir kimyasal ve sentetik katkı maddesi içermediği Almanyada 274 laboratuar arasında birinci olan ICHEMA tarafından test edip onaylandı.
#20.12.2005 12:39 1 0 0
  • yanlis anlamadiysam burda bi ürün tanitilms, oysa ben evde kendi kendimize hazirlayip uygulayabilecegimiz türden bi cözüm var sanmistim
#20.12.2005 12:47 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler ama biz bu ürünü nereden temin edeceğiz
#20.12.2005 13:27 0 0 0
  • bugün internette bir sitede de görmüştüm reklamını.Bilemiyorumki nasıl olur,ilk kez duyduğum bir marka
#20.12.2005 15:48 0 0 0
  • yokya ben bu urune falan inanmiyom ya kandirmaca
    yinede paylasimin icin saolasin kardesim
#20.12.2005 18:32 0 0 0
  • bu değerli bilgilerin için teşekkürler
#21.12.2005 23:03 0 0 0
  • abim sağolasın ellerine sağlık
#22.12.2005 10:35 0 0 0
  • Saçınız dökülüyorsa her yöntemi deneyin dökülmesini önlemek için.Dökülmenin önü alınabiliyor.Ama Döküldükten sonra tek çare ektirmek
    Paylaşım için teşekkür ederim
#23.12.2005 00:46 0 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık
#25.08.2022 18:27 0 0 0