Malzemeler:

2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 büyük kuru soğan, yemeklik doğranmış
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 kereviz, soyulup küp küp doğranmış
1 havuç, soyulup küp küp doğranmış
10-15 pişmiş kestane, küp küp doğranmış
3-4 su bardağı tavuk suyu
tuz
karabiber
Hazırlanması:

Zeytinyağını tencerede ısıtın. Soğanı ekleyip pembeleşene kadar kavurun. Kavrulunca salçaları ekleyip 1-2 defa çevirin.
Ardından sebzeleri ve kestaneleri ekleyip 5-6 dakika daha kavurun. Tavuk suyunu ilave edin. Kaynama noktasına getirip altını kısın ve sebzeler yumuşayana kadar -yaklaşık 20 dakika- pişirin. Pişince blendırdan geçirin. Kıvamı çok koyuysa azar azar kaynamış su ekleyip birkaç dakika daha kaynatın.
En son tuzunu ve karabiberini ekleyip servis yapın
AFİYET OLSUN

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 362
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 23:19
Ellerine Saglik
demet Tarih: 08.06.2006 14:56
ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 01:26
Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 07:21
Ellerine,yüreğine sağlık.
SU-PERISI Tarih: 22.12.2005 12:03
emeğine sağlık teşekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 22.12.2005 07:53
ellerine saglik tesekkurler
CADIKIZ Tarih: 21.12.2005 14:55
tesekkurler :78: