Kestaneli Pasta

Son güncelleme: 23.09.2006 00:06
  • AFİYET OLSUNIMG]

    noimage
    Malzemeler:


    2 katlı sade pandispanya
    1 kat kakaolu pandispanya
    bir su bardağı kestane şekeri
    2 yemek kaşığı kakao
    1,5 poşet krem şanti*
    1,5 poşet creme ole*
    750ml süt
    üzerine çikolata rendesi
    *dilerseniz 2 poşet krem şanti, 1 poşet creme ole ile de deneyebilirsiniz

    Hazırlanması:

    Kestane şekerlerinden pastanın üzerini süslemek için gereken kadarını ayırıp kalanını çatalla ezin. Krem şanti, creme ole ve sütü çırpın. Kremanın 1/3'üne kakao ekleyin. Kalan kremanın yarısına ezilmiş kestaneyi ekleyin. 3 ayrı kremayı da kullanacağınız zamana kadar buzdolabında bekletin.
    1 kat kakaolu pandispanyayı ve 1 kat sade pandispanyayı şekerli su/süt ile ıslatın. Islattığınız sade pandispanyayı servis tabağına alıp üzerine kakaolu kremayı yayın. Kakaolu pandispanyayı üzerine yerleştirip onun üzerine de kestaneli kremayı yayın. En üste sade pandispanyayı kapatın ve sade krema ile üzerine ve kenarların kaplayın. (çok az bir kremayı süsleme için ayırabilirsiniz)
    Pastanın üzerine çikolata rendesi serpip kestane şekeri ve krema ile süsleyin.
    * tarifteki krema yerine muzlu rulo pastada kullanılan ev kremasını da kullanabilirsiniz.
#20.12.2005 22:47 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#22.12.2005 11:15 0 0 0
  • Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
#28.12.2005 03:31 0 0 0
  • çok teşekkürler ellerine sağlık
#28.12.2005 23:11 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:22 0 0 0
  • ben bursadayım ve buranın kestane şekeri meşhurdur..
    güzel bir pastaya benziyor sağol tarif için
#05.03.2006 00:27 0 0 0
  • Tarifiniz için teşekkürler,tadanlara afiyet olsun.
#05.03.2006 00:41 0 0 0
  • teşekkürler
#04.07.2006 11:09 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#19.08.2006 21:18 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#23.09.2006 00:06 0 0 0