Yılbaşı için makyaj sırları

Son güncelleme: 20.01.2006 00:00
  • noimage

    Yılbaşı için her şeyi planladınız ama ya son anda işler ters gider ve mesela makyajınız bir türlü istediğiniz gibi olmazsa? Siz iyisi mi işinizi garantiye alın ve yılbaşı gecesi mükemmel görünmek için önerilerimize göz atın.

    Yılbaşı için büyük planlarınız var ve hiçbir şeyi şansa bırakmak istemiyorsunuz. O halde kıyafet ve saçlarınıza verdiğiniz önemi, makyajınıza da gösterin. Farklı, çarpıcı ve her zamankinden de çekici görünmek istiyorsanız, bu makyaj sırlarına mutlaka bir göz atın.
    Fondöten ve kapatıcıyı bol bol kullanmayın. Unutmayın uzun bir gece sizleri bekliyor ve eğer gece boyu taze ve canlı görünmek istiyorsanız, bunları yüzünüze uyguladıktan sonra fazlalıkları alın. Ayrıca gülmek ve sıcak, fondötenizin kötü görünmesine sebep olabilir, bu nedenle ince taneli bir fondötenden ince bir kat sürmeye özen gösterin.

    Hafifçe renklendirilmiş pudrayı allık niyetine kullanın. Cildinizi mükemmel gösterir!

    Geceleri dudak kaleminden şaşmayın. Ayrıca mat bir ruj, renkli parlatıcılardan daha uzun ömürlüdür. Eğer parlatıcı kullanacaksanız, bunu sadece dudağınızın ortasına sürün ve kenarlara yakın sürmeyin.

    İyi bir rimele yatırım yapın. Topaklanmayan ve göz kenarlarında boya kırıntıları bırakmayan bir ürün olmasına özellikle dikkat edin.

    Gece için elmacık kemiklerinize ve kaş kemiğine süreceğiniz parıltılı bir highlighter cildinizde buğulu, hoş bir hava yaratır ve daha seksi görünmenizi sağlar.

    Baştan çıkartıcı, buğulu gözler için, az miktarda sıvı eyeliner'ı, kömür tonlarında farla birlikte sadece gözlerinizin üzerine, göz kapaklarınıza uygulayın. Farın gözünüzde daha uzun süre ve daha taze kalması için, çok fazla eyelinerdan veya göz altlarına uygulama yapmaktan kaçının.

    Belirginlik için, kaş kavisinin olduğu yere mat tonlarında kahverengi far uygulayın ama gene fazla sürmekten kaçının.

    Gece uzadıkça makyajınız da bozulabilir. Taze bir görünüm için göz bakım jelive kapatıcınızı yanınızda bulundurun. Bakım jelini sadece göz altlarınıza sürün ve eser miktarda kapatıcıyı üzerine uygulayın. Bu, göz kenarlarında yorgunluktan oluşan ince çizgileri yok eder ve tekrar harika görünmenizi sağlar.

    Etkileyeci bakışlar için takma kirpik de uygulayabilirsiniz, yalnız abartmamaya dikkat edin. Unutmayın amacınız çekici görünmek.
#21.12.2005 23:37 0 0 0
  • Cok tesekkürler bilgilerin icin dellcim
#21.12.2005 23:56 0 0 0
  • sagolasin dell_307
#22.12.2005 21:01 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler
#23.12.2005 21:38 0 0 0
  • müthis bilgiler bence sade yilbasi gecesi icin gecerlide degil
#05.01.2006 12:48 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler.
#20.01.2006 00:00 0 0 0