MALZEMELER
1/2 kg az yağlı dana (veya koyun) kıyması
1 adet soğan, rendelenmiş
2 çorba kaşığı yoğurt
1 adet bayat ekmek içi
1 demet maydanoz
biber
tuz

HAZIRLANIŞI
Tüm malzemeyi karıştırarak iyice yoğrun. Daha sonra küçük köfteler yapıp, kızgın yağda kızartın. Bu şekilde servis yapabileceğiniz gibi, arzu ederseniz, köfteleri kaynar et suyuna batırıp çıkarttıktan sonra üzerine yoğurt döküp servis yapabilirsiniz.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 404
favori
like
share
liamsi Tarih: 21.03.2006 01:30
Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:13
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
refik Tarih: 03.01.2006 09:20
tarifleriniz için teşekkürler
masarac Tarih: 29.12.2005 03:11
[COLOR=tomato]Paylaştığınız için teşekkürler.Ellerinize sağlık :
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 20:01
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: