MALZEMELER
250 gr kuzu ciğeri
250 gr yürek
250 gr kuzu eti
2 adet kuru soğan
4 adet patates
2 adet yeşil biber
100 gr haşlanmış mantar
yağ
tuz
beyaz biber
5 cc kırmızı şarap

HAZIRLANIŞI
Etleri jülyen doğrayın büyük bir tavada sırayla pişirin. Patatesleri kibrit çöpü büyüklüğünde doğrayın, kızartın. Etleri pişirdiğiniz tavadan alın soğanı, biberi ve mantarları sırayla tava da sallayın şarabı da ekleyip malzemeleri baharatlarını atıp tavada tekrar sallayın. Servis yaparken üzerine patatesleri ekleyin. Arzuya göre sarımsak ekleyebilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 467
favori
like
share
liamsi Tarih: 21.03.2006 01:39
Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:13
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
refik Tarih: 03.01.2006 09:17
tarifleriniz için teşekkürler
masarac Tarih: 29.12.2005 03:12
[COLOR=tomato]Paylaştığınız için teşekkürler.Ellerinize sağlık :
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 19:59
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: