Muhasebeci Tatlısı

Son güncelleme: 19.02.2006 01:00
  • MALZEMELER
    1 yumurta
    2 su bardağı un
    1/2 su bardağı süt
    1/2 su bardağı şeker
    1/2 su bardağı fındık
    2 yemek kaşığı margarin
    kızartmak için sıvıyağ
    üstü için pudra şekeri

    HAZIRLANIŞI
    Una, yumurtayı, sütü, şekeri, fındığı, bir tutam tuzu, margarini ekleyin.Ele yapışacak hamur olana dek yoğurun. Üstünü örtüp 30 dakika dinlendirin. Masayı ve hamurun üstünü unlayıp hamur yarım parmak kalınlığında oluncaya kadar açınız.Küçük üçgenler halinde kesip kızgın yağda kızartın. Üzerine pudra şekeri serpin.
#24.12.2005 18:54 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#24.12.2005 20:00 0 0 0
  • ellerine sağlık.Teşekkürler
#25.12.2005 15:33 0 0 0
  • tarif için teşekkürler, eline saglık
#26.12.2005 23:50 0 0 0
  • Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
#09.01.2006 23:18 0 0 0
  • Ellerine saglik paylasimin icin cok tesekkurler
#15.01.2006 09:23 0 0 0
  • güzel tarifleriniz için teşekkürler
#15.01.2006 13:08 0 0 0
  • Teşekkürler.
#10.02.2006 00:33 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#19.02.2006 01:00 0 0 0