İrmikli bohça tatlısı

Son güncelleme: 20.10.2022 17:44
  • MALZEMELER
    1 yumurta
    1 su bardağı yoğurt
    1 su bardağı sıvı yağ
    125 gr margarin
    1 su bardağı toz şeker
    3 su bardağı irmik
    4,5 su bardağı un
    kabartma tozu
    1 su bardağı ceviz

    HAZIRLANIŞI
    Bütün malzemeleri birlikte yoğurun. Poğaça büyüklüğünde koparılan hamurların arasına dovülmüş ceviz koyup tekrar poğaça şekli verin, fırında pişirin.
    şerbeti için:
    4 bardak su
    5 bardak şeker
    fırından çikardığınz tatlıları soğutun. Hazırladığınız sıcak şerbeti tatlıların üzerinde gezdirin.
    (bir ölçüden ortalama 45 tane elde edilir)
#24.12.2005 18:59 1 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#24.12.2005 19:58 0 0 0
  • çok teşekkür ederim.
#25.12.2005 15:35 0 0 0
  • tarif için teşekkürler, eline saglık
#26.12.2005 23:50 0 0 0
  • ellerine sağlık teşekkürler
#28.12.2005 19:56 0 0 0
  • paylaşımlarınız için teşekkürler ellerinize sağlık
#03.01.2006 00:16 0 0 0
  • teşekkurler
#04.01.2006 13:02 0 0 0
  • Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
#09.01.2006 23:14 0 0 0
  • Ellerine saglik paylasimin icin cok tesekkurler
#15.01.2006 09:24 0 0 0
  • Tarifleriniz için çok teşekkürler ellerinize sağlık
#10.02.2006 00:25 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#19.02.2006 01:05 0 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık
#20.10.2022 17:44 0 0 0