MALZEMELER
1 paket milföy hamuru (6 adet)
1 paket krem şanti
1/2 çay bardağı süt
2 orta boy muz
100 gr pudra şekeri

HAZIRLANIŞI
Milföy hamurları iki eşit parçaya bölünerek 180 °C fırında renkleri kızarmayacak şekilde pişirilir. (Yani yaklaşık 5 dakika) Diğer tarafta muzlar yuvarlak yuvarlak dilimlenir. 1 paket krem şanti ile süt mikserde oldukça koyu kıvama getirilir. Hamurlar fırından alınır birkaç dakika soğumaya bırakıldıktan sonra her bir adet hamur, aralarından (katmerlerinden) ayrılır. Pudre şekerine bulanır. Aralarına önce krem şanti sürülür ev 3 adet muz dilimi dizilerek diğer katı kapatılır. Üzerlerine tekrar pudra şekeri gezdirilir, servis tabağına dizilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 787
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 05.07.2006 22:56
Ellerine Saglik
sakin75 Tarih: 04.07.2006 12:42
teşekkürler
liamsi Tarih: 05.03.2006 01:19
Tarifiniz için teşekkürler,tadanlara afiyet olsun.
missx Tarih: 05.03.2006 01:04
bende ilk defa duydum güzel bişeye benziyor sağol tarif için :23:
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 00:57
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
Serendipity Tarih: 03.03.2006 11:35
eline sağlık bunu hiç duymamıştım
refik Tarih: 09.01.2006 17:43
teşekkürler elinize sağlık güzel tarifleriniz için
casper Tarih: 29.12.2005 00:49
ellerine sağlık çok teşekkürler
ens_selman Tarih: 28.12.2005 03:32
emekleriniz için teşekkürler kardeşim