MALZEMELER
4 kişilik
2 kg yoğurt
2 su bardağı nohut
1 adet yumurta
3 su bardağı buğday


HAZIRLANIŞI
Buğday ve nohutu bir gün önceden ıslatın ve haşlayın. Ayrı bir kapta yoğurdu çırpın. Haşlanmış nohut ve buğdayı yoğurda ekleyin. Çırpılmış yumurtayı ekleyip kaynayıncaya kadar karıştırın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 371
favori
like
share
demet Tarih: 23.05.2006 16:49
tarifin için teşekkürler,eline sağlık
DİDEM Tarih: 04.03.2006 14:27
yoğurt çorbasının buğdaylısımı yemedim deniycem, teşekkürler.
refik Tarih: 01.03.2006 17:20
tarifleriniz için teşekkürler elinize sağlık
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:46
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 01:09
Ellerine sağlık,teşekkürler.
masarac Tarih: 26.12.2005 00:52
teşekkür ederim
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 20:33
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: